Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Introduktionsprogrammet

Introduktionsprogrammet, Språkintroduktion

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
marker
Har lediga platser
Har lediga platser
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
marker
Har lediga platser
Har lediga platser
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Introduktionsprogrammet, Språkintroduktion

På det nationella programmet språkintroduktion får du en grundläggande utbildning i svenska samt undervisning i de grundskoleämnen som du behöver för att fortsätta till ett nationellt gymnasieprogram. Är du nyanländ och vill studera på språkintroduktion på Kunskapsgymnasiet är du välkommen att söka till oss.

Behörighet till ett nationellt program

Syftet med språkintroduktionen är att du ska få behörighet till ett nationellt gymnasieprogram. På Kunskapsgymnasiet gör vi det genom att upprätta en individuell studieplan där du läser upp till tolv grundskoleämnen. Genom vår studiecoachning kommer du att få hjälp och stöd med dina studier och nära kontakt med skolans lärare och elever. 

Genom din hemkommun

Utbildningen erbjuds genom din hemkommun och ska påbörjas senast det första kalenderhalvåret som du fyller 20 år. Är du asylsökande och eller vistas i Sverige med tidsbegränsat uppehållstillstånd gäller istället att utbildningen ska påbörjas innan du fyllt 18 år.

Är du intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogrammet, Språkintroduktion, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Malmö

Reportage

Samhällseleven Batoul: ”Studiecoachningen har hjälp mig få bra betyg”

Kunskapsgymnasiet Malmö

Hon älskar att komma till skolan och har lärt sig planera sina studier. Möt Batoul, som pluggar samhäll på Kunskapsgymnasiet Malmö.
- Jag har fått bra betyg och inser hur stor skillnad en bra lärare kan göra, säger hon.

Ekonomieleven Younas: ”Lärarna är det bästa med den här skolan”

Kunskapsgymnasiet Malmö

Lärarna var öppna och välkomnande och kom fram och presenterade sig. Det var det som fick honom att välja Kunskapsgymnasiet Malmö.
- Relationen vi elever har med våra lärare är det bästa med den här skolan, säger Younas, som pluggar ekonomi på Kunskapsgymnasiet Malmö.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogrammet, Språkintroduktion så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Kunskapsgymnasiet Malmö
Östra Varvsgatan 13B
211 19 Malmö

Kunskapsgymnasiet Malmö - Mer än kunskap

På Kunskapsgymnasiet Malmö får du en utbildning som gör dig redo för livet – inte bara för nästa examination. I en inkluderande miljö utvecklas du och växer som person. Kunskapsgymnasiets lärare brinner för att undervisa och är mycket engagerade i...

Läs mer om Kunskapsgymnasiet Malmö och visa alla program.

Sponsrad