Introduktionsprogrammet

Introduktionsprogrammet

Sundsgymnasiet, i Vellinge

Om utbildningen

Introduktionsprogrammet vänder sig till dig som inte har behörighet till ett nationellt program på gymnasiet. Det finns fyra olika introduktionsprogram: programinriktat val, yrkesintroduktion, individuellt alternativ och språkintroduktion.

Introduktionsprogrammets innehåll bestäms i en individuell studieplan. Ingen av introduktionsprogrammen leder till en examen utan tanken det ska leda vidare till ett studier på ett nationellt gymnasieprogram eller till arbete.

Ansökan

Ansök till Introduktionsprogrammet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Trelleborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: S:t Nicolai plan 1, Postadress: Söderslättsgymnasiet, Gymnasieantagningen, Box 1008, 231 25 Trelleborg
Telefon: 0410-73 36 05
Mejladress: antagning@trelleborg.se
Sundsgymnasiet
Norrevångsg 1
23536 Vellinge

Välkommen till Sundsgymnasiet!

Här möter du elever med olika intressen och bakgrund. Vad alla har gemensamt är att de är studiemotiverade, har tydliga mål och en välkomnande och öppen inställning till studiekamrater, personal och omvärld. På Sunds arbetar lärare och elever tillsammans för...

Läs mer om Sundsgymnasiet och visa alla program.

Sponsrad