Utbytesår / High School

Go to the US High School år USA - Idrottsprofil

Go to the US, i USA
Få mer information om programmet 👍

Go to the US High School år USA - Idrottsprofil

Go to the US High School år USA - Idrottsprofil

Idrott & Utbildning i USA med Go to the US

Till skillnad mot Sverige så har High Schools hand om all idrott och man tillhör inte någon klubb. I Amerika är skolidrott en mycket stor del av ungdomars liv. Alla High Schools har egna faciliteter där skolans lag tränar och spelar. Man tränar varje dag i veckan och på helgerna har man tävlingar/matcher mot andra skolor.

Skolor i USA

Elever och lärare på amerikanska High Schools känner en väldig stolthet för sina skolor. Detta skapar stark gemenskap och en väldigt speciell atmosfär. Detta fenomen brukar kallas ”High School Spirit”. Denna ”vi -anda” hjälper dig som utbytesstudent att anpassa dig till den nya omgivningen och ger dig snabbt nya vänner. Man tar hand om sina egna och är stolt över sin skola.

High School Spirit

Den viktigaste delen av denna ”High School Spirit” är när skolan lag spelar matcher. När du åker som med Go To The US har du den unika möjligheten att uppleva den här speciella känslan som ”High School Spirit” innebär som en av dem som hejas fram av hela skolan. Istäl - let för att stå vid sidan och heja på kan du faktiskt påverka det som sker!

Bo på internat

Många privata skolor erbjuder sina elever möjligheten att bo på skolans internat dvs. på skolans campus. Att bo på skolan är ett enkelt, säkert och smidigt alternativ för dig. Detta är en mycket vanlig boendeform på amerikanska privata High Schools och även på i stort sett alla college.

Du läser några obligatoriska skolämnen; Engelska, Amerikansk historia, Matematik eller Samhällskunskap. Utöver dessa ämnen har du stor valfrihet och kan tillsammans med elevhandledaren lägga upp ett schema som passar just dig!

Är du intresserad och vill veta mer om Go to the US High School år USA - Idrottsprofil, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Frida befinner sig just nu på Hawaii!

Go to the US

Frida är utbytesstudent i USA genom Go to the US. Hon berättar om hur det är att studera ett high school år på Hawaii. Utanför studierna hittar hon på många spännande aktiviteter som simning, åka mountainbike och gå på hike. 

Kostnader

Go to the US – Sports & Education försöker i möjligaste mån att tillgodose varje individs önskemål och tillämpar därför individuell prissättning för alla placeringstjänster.

 

Ta kontakt med Go to the US - Sports & Education

Gör en intresseanmälan

För att bli kontaktad av Go to the US - Sports & Education, fyll i följande uppgifter

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner
Skriv en recension
5/5
Jens
31 mar 2016
HPA Big Island Hawaii

Med hjälp av företaget Go to The US hittade vi HPA på Big Island Hawaii. Där vår dotter Frida på ett helt fantastiskt sätt kan kombinera simning på hög nivå och studier. Skolan ...

Visa hela
5/5
Frida Berglund
31 mar 2016
Recension

Go To The Us var en perfekt organisation för mig som både ville kombinera skola och simning, de hjälpte mig att komma i kontakt med en skola som skulle passa just mig, med alla ...

Visa hela
5/5
Maria
31 mar 2016
Nöjd

Gustav har från dag ett blivit väldigt väl omhändertagen av både skolan och dess medarbetare och studenter.Gustav har haft förmånen att få utöva sin idrott, ishockey både i skol...

Visa hela
Go to the US
Verkstadsvägen 3
818 31 Valbo

Upplev High School i USA med Go to the US!

Spelar du fotboll, ishockey, tennis, basket, golf eller någon annan sport? Med Go to the US - Sports and Education kan du åka till USA på High School år och utvecklas inom din idrott samtidigt som du får en oförglömlig...

Läs mer om Go to the US och visa alla program.

Sponsrad