Utbytesår / High School

Go to the US High School år USA - Privatskola

Go to the US, i USA
Få mer information om programmet 👍

Go to the US High School år USA - Privatskola

Go to the US High School år USA - Privatskola

Studera på privatskola i USA med Go to the US!

Motsvarigheten till svenskt gymnasium i USA heter High School. I USA finns två olika typer av High Schools; Public (kommunala) och Private (privata). Vi på Go to the US jobbar med privata High Schools i USA eftersom den typen av skolor håller en väldigt hög standard. Faktum är att många anser att amerikanska privata High Schools är de bästa skolorna i världen. College prepartory schools är USAs bästa high schools. Dessa prep-schools har utmärkta faciliteter och eleverna bor på campus. Alla skolor har fina grönområden och gott om byggnader att utöva idrott eller andra hobbyaktiviter i. Dina klassrum, ditt ”dorm room” - där du bor - och matsalen ligger alla inom gångavstånd.

Hur ser studierna och skolorna ut?

Det finns ett stort utbud av kurser att läsa och gruppstorleken är aldrig större än 15 studenter. När skoldagen är över finns många aktiviteter man kan delta i. Kanske vill du idrotta eller är du är mer intresserad av kulturella aktiviteter som musik, skådespeleri eller konst finns även det.

På helgerna har skolan förberett olika typer av aktiviteter som eleverna kan ägna sig åt. Kanske vill du åka på en hike eller så passar en shoppingresa dig bättre. Det finns alltid mycket att välja mellan – du kommer inte bli uttråkad!

Alla college preparatory schools är privatskolor och erbjuder väldigt bra utbilding. Den stora skillnaden dem emellan är var de ligger. Fundera över vilken miljö som passar dig bäst.

New England

På den amerikanska östkusten hittar du de äldsta och mest prestigefyllda skolorna i landet. Städer i närheten är New York och Boston. Skolor i detta område har, precis som namnet antyder, en engelsk känsla och campus påminner mycket om brittiska skolor. Många av landets högst ansedda universitet och college ligger i detta område.

The Sunny States (Kalifornien, Florida och Hawaii)

Om du gillar havet och vattensporter är någon av ”the sunny states” det ultimata valet för dig. Här hittar du fantastiskt väder och du får aldrig tråkigt.

The Rocky Mountains

Om du gillar utomhusaktiviteter är detta platsen för dig! The Rocky Mountains erbjuder en fantastisk miljö med närheten till stora berg och massor av utomhusaktiviteter.

Är du intresserad och vill veta mer om Go to the US High School år USA - Privatskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

Frida befinner sig just nu på Hawaii!

Go to the US

Frida är utbytesstudent i USA genom Go to the US. Hon berättar om hur det är att studera ett high school år på Hawaii. Utanför studierna hittar hon på många spännande aktiviteter som simning, åka mountainbike och gå på hike. 

Kostnader

Go to the US – Sports & Education försöker i möjligaste mån att tillgodose varje individs önskemål och tillämpar därför individuell prissättning för alla placeringstjänster.

Ta kontakt med Go to the US - Sports & Education

Gör en intresseanmälan

För att bli kontaktad av Go to the US, fyll i följande uppgifter

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Go to the US
Verkstadsvägen 3
818 31 Valbo

Upplev High School i USA med Go to the US!

Spelar du fotboll, ishockey, tennis, basket, golf eller någon annan sport? Med Go to the US - Sports and Education kan du åka till USA på High School år och utvecklas inom din idrott samtidigt som du får en oförglömlig...

Läs mer om Go to the US och visa alla program.

Sponsrad