Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Åk till USA med Go to the US

Upplev High School i USA med Go to the US!

Spelar du fotboll, ishockey, tennis, basket, golf eller någon annan sport? Med Go to the US - Sports and Education kan du åka till USA på High School år och utvecklas inom din idrott samtidigt som du får en oförglömlig upplevelse i landet i väst.

Unikt för Go to the US är att du får ett utbytesår, eller flera utlandsår i USA som du kombinerar med din idrott. Du får en skräddarsydd utbildning där dina studieambitioner och idrottsdrömmar är utgångspunkten. Det går till så att Go to the US hjälper dig att hitta en skola som har ett passande program för just din sport. I utbudet finns både skolor för dig som idrottar på elitnivå och du som har idrotten mer som en hobby.

Tre olika profiler: Idrott, ishockey eller privatskola!

Go to the US erbjuder dig tre olika profiler att välja mellan för ditt utbytesår i USA: 

  • Idrottsprofil: Här kan du välja mellan att till exempel spela golf i Florida, åka skidor i Colorado, lira fotboll i Kalifornien eller spela amerikansk fotboll i Texas! Det finns skolor för dig som vill satsa på elitnivå eller för dig som tycker att det är en kul hobby. Dina möjligheter är oändliga!
  • Ishockeyprofil: Go to the US största idrott är hockey! Spela i klubblag och bo hos en värdfamilj!
  • Privatskola: Studera på någon av de mest prestigefyllda skolorna i USA! Välj vart i landet du ska plugga och vad du vill utvecklas inom, som till exempel dans, konst, teater eller musik.

Boende och studier på amerikanskt High School

Många privata skolor erbjuder sina elever möjligheten att bo på skolans internat (campus). Att bo på skolan är ett enkelt, säkert och smidigt alternativ för dig som åker som utbytesstudent.

Under ditt eller dina High School år läser du några obligatoriska skolämnen; Engelska, Amerikansk historia, Matematik eller Samhällskunskap. Utöver dessa ämnen får du i stor utsträckning själv välja ämnen och tillsammans med elevhandledaren lägger du upp ett schema som passar just dig!

Förberedelse för college och framtiden

När du läser på en amerikansk privatskola får du större möjlighet att fortsätta dina studier på universitet eller college i Nordamerika i framtiden. Skolorna har en hög undervisningsnivå vilket förbereder dig för såväl vidare studier som för framtidens stora utmaningar.


Är du intresserad och vill veta mer om Go to the US, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Go to the US

Ta kontakt med Go to the US

För att bli kontaktad av Go to the US, fyll i följande uppgifter

Kontaktuppgifter till Go to the US

Go to the US

Verkstadsvägen 3
818 31 Valbo

 Visa telefonnummer
gototheus.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner.

Jens
(5)
Vi fick en mycket god hjälp av Go to The US för att hitta en lämplig skola och simklubb till vår dotter Frida. Efter en första intervju med den svenske representanten Calle Gunhamre var det även ett personligt möte med James Smith, bolagets amerikanske representant. Allt för att hitta rätt. Innan Frida Skypade med tre av de fem föreslagna altern...
Visa hela
Jens
(5)
Med hjälp av företaget Go to The US hittade vi HPA på Big Island Hawaii. Där vår dotter Frida på ett helt fantastiskt sätt kan kombinera simning på hög nivå och studier. Skolan har mycket bra och engagerade lärare. Undervisningen bedrivs i klasser om 12-14 elever och lärarna hjälper även till kvällstid. På helger utan simtävlingar arrangerar sko...
Visa hela
Frida Berglund
(5)
Go To The Us var en perfekt organisation för mig som både ville kombinera skola och simning, de hjälpte mig att komma i kontakt med en skola som skulle passa just mig, med alla pappersarbeten och förberedde mig för interjuver som skulle göras. De håller även kontakt med en under hela året för både uppdatering och om man har frågor osv. Hawaii är...
Visa hela

Forum om Go to the US

Här kan du ställa frågor om Go to the US och deras program.


Svar Senaste foruminläggen
1 Hur mycket kostar det 2019-11-20   Lukas Eugene Åberg Jag är en elev som går på en skola i Borlänge. Dem recensioner jag har läst och hört, har alla varit bra. Att de har blandat fritid med studier, och haft en bra tid. vad jag undrar är hur myck...
Sida:
1

» Ställ ny fråga

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med Go to the US

För att bli kontaktad av Go to the US, fyll i följande uppgifter

Vad vill du veta mer om?
Jag vill åka till USA
Hockey
Fotboll
Jag vill boka in ett digitalt möte
Jag har en fråga
Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 5 recensioner.