Go to the US

i Gävle (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Go to the US

Go to the US

Upplev High School i USA med Go to the US!

Spelar du fotboll, ishockey, tennis, basket, golf eller någon annan sport? Med Go to the US - Sports and Education kan du åka till USA på High School år och utvecklas inom din idrott samtidigt som du får en oförglömlig upplevelse i landet i väst.

Unikt för Go to the US är att du får ett utbytesår, eller flera utlandsår i USA som du kombinerar med din idrott. Du får en skräddarsydd utbildning där dina studieambitioner och idrottsdrömmar är utgångspunkten. Det går till så att Go to the US hjälper dig att hitta en skola som har ett passande program för just din sport. I utbudet finns både skolor för dig som idrottar på elitnivå och du som har idrotten mer som en hobby.

Tre olika profiler: Idrott, ishockey eller privatskola!

Go to the US erbjuder dig tre olika profiler att välja mellan för ditt utbytesår i USA: 

  • Idrottsprofil: Kombinationen studier och idrott är vårt signum. Vill du spela golf i Florida, åka skidor i Colorado, spela amerikansk fotboll i Texas eller lira fotboll i Kalifornien? När du åker med oss är möjligheterna oändliga. Vi kan erbjuda skolor för dig som idrottar på elitnivå eller för dig som har idrotten mer som en hobby. Hos oss är allt möjligt!

  • Ishockeyprofil: Har du alltid gillat hockeyn i Nordamerika? Vår största idrott är hockey och vi har många bra alternativ för dig som vill gå motsvarigheten till Hockeygymnasium i USA. Det unika med hockeyn, jämfört med andra sporter i USA, är att det finns en väl fungerande klubblagsverksamhet som är väldigt lik det upplägg vi har i Sverige.

  • Privatskola: Vårt mest exklusiva program där du blir placerad på någon av de mest prestigefyllda skolorna i USA. Dessa skolor håller högsta klass inom studier och boende. Du väljer fritt vilken del av USA som är intressant för dig att bli placerad i. Den här typen av skolor ger dig chansen att utvecklas inom en rad specialområden som till exempel  konst, dans, musik och teater. Vi skräddarsyr dina studier efter dina önskemål.

Boende och studier på amerikanskt High School

Många privata skolor erbjuder sina elever möjligheten att bo på skolans internat (campus). Att bo på skolan är ett enkelt, säkert och smidigt alternativ för dig som åker som utbytesstudent.

Under ditt eller dina High School år läser du några obligatoriska skolämnen; Engelska, Amerikansk historia, Matematik eller Samhällskunskap. Utöver dessa ämnen får du i stor utsträckning själv välja ämnen och tillsammans med elevhandledaren lägger du upp ett schema som passar just dig!

Förberedelse för college och framtiden

När du läser på en amerikansk privatskola får du större möjlighet att fortsätta dina studier på universitet eller college i Nordamerika i framtiden. Skolorna har en hög undervisningsnivå vilket förbereder dig för såväl vidare studier som för framtidens stora utmaningar.


Är du intresserad och vill veta mer om Go to the US, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Go to the US

Utlandsstudier
Utbytesår / High School Ort Recensioner
Go to the US High School år USA - Hockeyprofil USA
Go to the US High School år USA - Idrottsprofil USA
5,0 (4)
Go to the US High School år USA - Privatskola USA
  • = Riksintag

Ta kontakt med Go to the US

Gör en intresseanmälan

För att bli kontaktad av Go to the US, fyll i följande uppgifter

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter till Go to the US

Go to the US

Verkstadsvägen 3
818 31 Valbo

Tel: 070-397 85 95
gototheus.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner
Skriv en recension
5/5
Jens
02 apr 2016
Go to The US

Vi fick en mycket god hjälp av Go to The US för att hitta en lämplig skola och simklubb till vår dotter Frida. Efter en första intervju med den svenske representanten Calle Gunh...

Visa hela
5/5
Jens
31 mar 2016
HPA Big Island Hawaii

Med hjälp av företaget Go to The US hittade vi HPA på Big Island Hawaii. Där vår dotter Frida på ett helt fantastiskt sätt kan kombinera simning på hög nivå och studier. Skolan ...

Visa hela
5/5
Frida Berglund
31 mar 2016
Recension

Go To The Us var en perfekt organisation för mig som både ville kombinera skola och simning, de hjälpte mig att komma i kontakt med en skola som skulle passa just mig, med alla ...

Visa hela

Forum om Go to the US

Här kan du ställa frågor om Go to the US och deras program.


Svar Senaste foruminläggen
1 Hur mycket kostar det 2019-11-20   Lukas Eugene Åberg Jag är en elev som går på en skola i Borlänge. Dem recensioner jag har läst och hört, har alla varit bra. Att de har blandat fritid med studier, och haft en bra tid. vad jag undrar är hur myck...

» Ställ ny fråga

Sponsrad