Välkommen till ForshagaAkademin

Välkommen till ForshagaAkademin!

Välj en av skolans fyra spännande gymnasieutbildningar; Hundsport, Viltvård, Sportfiske och  Äventyrsturism och förverkliga dina drömmar!

Du behövs i skolans branscher!
Gå en yrkesutbildning där du efter examen är väl rustad att få jobb.

Vad du än vill bli, vad du än drömmer om - här får du tre oförglömliga år och ForshagaAkademin hjälper dig att göra ett yrke av din dröm!

Du har även möjlighet att välja ett studiespår inom det individuella valet och kan då studera de kurser som ger högskolebehörighet.

Gemenskap och studiemiljö

Kom till ForshagaAkademin och upplev skolans unika atmosför, gemenskapen och en studiemiljö där alla får förutsättningarna att växa.

Elever från hela Sverige välkomna

Sportfiskegymnasiet är riksrekryterande vilket gör den till en unik utbildning. Antagna elever är garanterade inackorderingsbidrag från CSN. Utbildningarna Hundsport, Äventyrsturism och Viltvård har riksintag. De elever som studerar vid dessa utbildningar och inte omfattas av inackorderingstillägget garanteras ändå av skolans samarbetspartners ett boendestipendium på motsvarande belopp.

På skolan studerar även elever från våra nordiska grannländer.

Är du intresserad och vill veta mer om ForshagaAkademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på ForshagaAkademin

Yrkesprogram
Naturbruksprogrammet Ort Recensioner
Naturbruksprogrammet, Djur: Hund Forshaga
Naturbruksprogrammet, Skog: Viltvård Forshaga
Naturbruksprogrammet, Skog: Äventyrsturism Forshaga
Naturbruksprogrammet, Sportfiske - Särskild variant Forshaga
  • = Gymnasieskolan har ett eller flera elevreportage
  • = Videopresentation finns
  • = Riksintag

Visa alla

Video

Kolla in videon om ForshagaAkademin! Här får du se elever som berättar om hur det är att gå utbildningar inom Hundsport, Viltvård, Sportfiske och Sporthandel. Till hösten 2015 startar dessutom en ny utbildning inom Äventyrsturism.

Reportage

ForshagaAkademin

Vill du veta mer om hur det är att ha Sportfiske, Hundsport eller Viltvård och Jakt som inriktning?

Läs mer ForshagaAkademin

Här kan du läsa om hur eleverna på ForshagaAkademin tycker det är att gå på skolan. Vad är det bästa med sportfiskeutbildningen? Hur är det att att arbeta med hundar i utbildningen? Klicka in dig på reportaget för att läsa mer!

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om ForshagaAkademin.

Fyll i dina kontaktuppgifter

Skicka din intresseanmälan

Få mer information från skolan

Errors
Valfritt

ForshagaAkademin

Industrileden 5B
66732 Forshaga

www.forshagaakademin.se

Wahlen   |   2016-04-11
Forshagaakademin är en skola med en sån härlig värme och gemenskap. vill man ha tre underbara år i skolan och kunna gå till skolan och känna sig taggad och extremt välkommen så ska man söka hit.
Marika Söderberg Carlqvist   |   2016-04-07
Bra lärare, bra lektioner, bra personal på skolan.
Oskar   |   2016-04-06
Hela skolan funkar klockrent, god gemenskap och sammanhållning