Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Gymnasium i Karlstad

Gymnasium i Karlstad 🌞 - plugga i hjärtat av Värmland. Karlstad är en trevlig och mysig stad som ligger precis norr om Vänern. Det är en vänlig stämning i staden och nära till det mesta. I Karlstad finns flera gymnasieskolor med olika programutbud, för att du ska hitta något som passar just dig.
Filtrera efter
Program
Inriktning
Karlstad
Undervisningsform
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar program i sökresultatet.
Visar 1-20 av 87 träffar
1
2
3
4
5
Annonser

Populära inriktningar

Platser inom Karlstad

Reportage inom Karlstad

Gymnasium i Karlstad

Karlstad - en trevlig stad att gå på gymnasiet i!

Karlstad är en trevlig och mysig stad som ligger precis norr om Vänern. Det är en vänlig stämning i staden och nära till det mesta. En kort promenad tar dig till parker, shoppingstråk, bad och restauranger. I Karlstad finns flera gymnasieskolor med olika programutbud, för att du ska hitta något som passar just dig!

Söka till gymnasiet i Karlstad

I Karlstad är det elevantagningen som kan hjälpa dig om du har frågor om ansökan till gymnasiet. Det är de som sköter antagningen för alla gymnasieskolor i Karlstad, både fristående och kommunala. Om du vill ansöka till ett gymnasium i Karlstad via webben kan du göra detta via Dexter. I lagom tid innan du ska söka till gymnasiet skickas ett användar-id och ett lösenord hem till dig som du kan använda när du söker till gymnasiet.

Kontaktuppgifter till antagningskansliet för dig som bor i Karlstad:

Gymnasieantagningen Karlstad-Hammarö

Postadress: Antagningskansliet Karlstad-Hammarö
Karlstads-Hammarö Gymnasieförvaltning, Elevantagningen
651 84 KARLSTAD
Besöksadress: Drottninggatan 45
Epost: elevantagningen@karlstad.se

Tel: 054-540 00 00

Efter skolan i Karlstad

I Karlstad finns det mycket att göra för gymnasieelever. Det finns en mängd olika föreningar inom idrott eller andra intresseområden, badplatser, event, konserter och festivaler. Bland annat hålls Jazzfestivalen i Karlstad och Sven Ingvars brukar ge stora utomhusspelningar under sommartid.

I idrottshuset finns det förutom en stor badplats även lokaler specialanpassade för sin idrott som skyttelokal, styrketräningshall, bordtennishall, lokal för kampsport, boxning och brottning. Där finner du också en bowlinghall med cafeteria. I Karlstad finns något för alla!

Källor: antagningskanslier.se, karlstad.se