Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Gymnasium i Forshaga

Här hittar du gymnasieutbildningar som matchar sökningen "Forshaga". Klicka på en utbildning i listan för att läsa mer om den och få möjlighet att kontakta skolan genom att skicka in en intresseanmälan.
Filtrera efter
Program
Inriktning
Forshaga
Undervisningsform
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar program i sökresultatet.
Visar 1-4 av 4 träffar
Annonser

Populära inriktningar

Platser inom Forshaga

Reportage inom Forshaga

I den här videon får du veta mer om hur det är att läsa Sportfiskeutbildningen vid ForshagaAkademin. Se elever och lärare berätta om utbildningen och skolan! 

I den här videon får du veta mer om hur det är att läsa Äventyrsturism vid ForshagaAkademin. Se elever och lärare berätta om utbildningen och skolan! 

I den här videon får du träffa elever och lärare på Viltvårdsutbildningen på ForshagaAkademin. Du får se lite av skolans jaktmark och se hur det kan gå till ute på jakt. Du får också höra om allt det roliga man får vara med om på utbildningen och om kamratskapet. 

I den här videon får du veta mer om Hundsportutbildningen på ForshagaAkademin!

Kolla in videon om ForshagaAkademin! Här får du se elever som berättar om hur det är att gå utbildningar inom Hundsport, Viltvård, Sportfiske och Sporthandel. Till hösten 2015 startar dessutom en ny utbildning inom Äventyrsturism.