Visa gymnasium.se som: Mobil

Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik

NTI Gymnasiet Södertörn
Programinformation
Stockholm
Antal elever: 59 (år 1)
Betyg: 3,8 (5 Recensioner)
Teknikprogrammet
  • Antagningspoäng: 218,5
    (Lägsta: 147,5) * statistik från 2017
(Läs mer) Öppet hus
2019-04-24

Utbildningsinfo

Teknikprogrammet (IT Teknik) på IT-Gymnasiet Södertörn

Information och medieteknik på NTI Gymnasiet

Letar du efter ett gymnasieprogram inom IT som leder till ett framtidsyrke? Då kan du fortsätta läsa! Teknikprogrammet på NTI Gymnasiet Södertörn ger dig en utbildning som lever upp till de förväntningar och krav som näringsliv, universitet och högskolor har.

IT Teknik - webbutveckling, programmering och datorteknik

På NTI Gymnasiet kallar man utbildningen IT Teknik, då den har en tydlig koppling till IT. Du lär dig bland annat om webbutveckling, programmering och datorteknik. För dig som vill finns även möjlighet att läsa naturvetenskapliga ämnen eller att fördjupa dig inom information och medieteknik.

Läs vidare eller jobba med IT efter NTI Gymnasiet

Efter Information och medieteknik (IT Teknik) på NTI Gymnasiets Teknikprogram har du behörighet att läsa vidare till exempelvis IT-civilingenjörsutbildningar. Du kan också söka spännande IT-jobb direkt efter gymnasiet.

Är du intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Teknikprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik

Som boende i samma kommun som NTI Gymnasiet Södertörn söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Få ansökningskoden Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Gymnasieexamen

Teknikprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik så kommer skolan att kontakta dig.

NTI Gymnasiet Södertörn

NTI Gymnasiet Södertörn

NTI Gymnasiet Södertörn startade 2001 som en av de första fristående skolorna med IT-inriktning och hette då IT-Gymnasiet Södertörn. IT genomsyrar fortfarande undervisningen för våra 300 elever – oavsett program och inriktning. Vårt gymnasium ligger i ett attraktivt område på...


Läs mer om NTI Gymnasiet Södertörn och visa alla program.

Kontaktuppgifter

NTI Gymnasiet Södertörn

Röntgenvägen 19
141 52 Huddinge

 Visa telefonnummer
www.ntigymnasiet.se


Recensioner

PJ
(5)
Nice skola med schyssta lärare. Maten är någonting som skulle kunna jobbas på.
Göran Näslund
(1)
Dåligt bemötande man måste andvända dator det finns inga brandsläckare och en inkompitent lärarkår börja inte här!!! dessutom så ligger skolan i ett otrevligt område!
Julia Waldhagen
(5)
Jag ska vara ärlig - ITG Södertörn var aldrig mitt förstahandsval. Det fanns inte ens på min lista över framtida skolor när jag slutade nian. Jag hade egentligen ingen aning om skolan, för än en månad in på den första terminen i gymnasiet. Då insåg jag att mitt eget val kändes helt fel och att skolan jag valt inte passade mig. Jag letade despera...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik, fyll i följande uppgifter: