Kungsgårdsgymnasiet utbildar framtidens entreprenörer och nytänkare

Kungsgård är skolan för dig som har drivet, modet och idéerna. Genom ett stort utbud av kurser i alla program får du möjlighet att fördjupa dig i ditt intresse. Med vår satsning på internationalisering vill vi ge dig en förståelse för andra kulturer, ett globalt synsätt och förmågan att tänka gränsöverskridande.

På vår skola, i hjärtat av Norrköping, har driftiga företagare, ekonomer, jurister, gourmetkockar, frisörer, stylister och serviceproffs startat sina karriärer. Här får du utmanas, utvecklas och lära dig tänka nytt. Vi ger dig kunskaper som du har nytta av i din fortsatta utbildning och karriär. Vi tror att du kan skapa din framtid. Det har vi gjort i över hundra år, sedan 1915.

Visa alla utbildningar på Kungsgårdsgymnasiet

Ekonomiprogrammet

Handels- och administrationsprogrammet

Hantverksprogrammet

Introduktionsprogrammet

Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

Antal elever per lärare 2018

Kungsgårdsgymnasiet
NORRKÖPING
Kungsgårdsgymnasiet 12,5
NORRKÖPING 12,4
Sverige 11,9

Kungsgårdsgymnasiet

Södra Promenaden 83
602 34 Norrköping

kungsgard.norrkoping.se

Snittbetyg: 5

Anonym
Fräscha lokaler och väldigt trevliga lärare. Lagom stor skola och snälla elever.
Manuela Hanna
Ekonomiprogrammet är väldigt intressant och kul! Speciellt med inriktningen juridik, det passar verkligen dig som är intressad av lagar och som vill arbeta med det i framtiden!

Skolrecensioner