Visa gymnasium.se som: Mobil

Naturvetenskapsprogrammet, Musik - Särskild variant

Kulturama Gymnasium
Programinformation
Stockholm
Naturvetenskapsprogrammet
(Läs mer) Öppet hus
2019-04-27

Naturvetenskapsprogrammet, Musik - Särskild variant

Naturvetenskapsprogrammet - Profil Musik

På Kulturama Gymnasium kan du som vill ha en teoretisk och bred gymnasieutbildning kombinera studier på Naturvetenskapsprogrammet med musikprofil. Utbildningen är en särskild variant av det nationella Naturvetenskapsprogrammet och ger dig utvecklade kunskaper och färdigheter inom musik och framförallt ensemblespel. 

Sjung och spela i ensemble

På Naturvetenskapsprogrammet, Särskild variant Musik får du ta del av Kulturamas samlade erfarenhet inom estetiska ämnen och samtidigt som du förbereder dig för studier på universitets- och högskolenivå. I musikämnet får du sjunga och spela i ensemble. Du läser också musikteori och får skriva och spela in låtar. Tillsammans med din klass får du delta i konserter och olika framträdanden.

En bred musikalisk grund

Vill du få en stark musikalisk och teknisk grund inom genrer som rock, pop, soul, jazz och RnB? På Kulturama Gymnasium får du en musikutbildning som ger dig just detta! Om du älskar att sjunga och spela musik ska du välja Kulturama! Den naturvetenskapliga musikutbildningen är uppbyggd kring ensemblespel och har en tydlig pedagogik som låter dig utvecklas och inspireras av dina medmusiker. Du ökar din förmåga att vara lyhörd och blir medveten om din roll i gruppen. I utbildningen ingår även körsång och ljudteknik

Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Musik - Särskild variant, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Musik - Särskild variant

Som boende i samma kommun som Kulturama Gymnasium söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Gymnasieexamen

Naturvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Musik - Särskild variant så kommer skolan att kontakta dig.

Kulturama Gymnasium

Kulturama Gymnasium i Stockholm

På Kulturama Gymnasium får du en estetisk och teoretisk utbildning på hög nivå samtidigt som du får högskolebehörighet. Kulturama Gymnasium har som mål att i alla led skapa bästa förutsättningar för eleverna att lyckas med sina studier i de teoretiska...


Läs mer om Kulturama Gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Kulturama Gymnasium

Kulturama Gymnasium

Virkesvägen 21
104 32 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.kulturama.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Naturvetenskapsprogrammet, Musik - Särskild variant, fyll i följande uppgifter: