Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap, särskild variant Musik

Sundsgymnasiet, i Vellinge
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Ladda ner poängplan
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Ladda ner poängplan
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Är du en blivande naturvetare som älskar musik?

Då är särskild variant musik på naturvetenskapsprogrammet något för dig. Du läser musikämnen från årskurs ett på Sundsgymnasiet.

Om du väljer Särskild variant musik får du möjlighet att kombinera naturvetenskapliga studier med musikinriktade kurser. På så vis breddar du din utbildning och kan odla ditt musikintresse samtidigt som du har möjlighet att studera vidare på universitet och högskola.

Programfördjupning

Särskild variant naturvetenskap musik har till skillnad från inriktning natur två förvalda programfördjupningar, ensemble med köroch gehör och musiklära. Dessa fördjupningar går inte att ersätta med andra kurser. Musikämnena läser du tillsammans med elever från det Estetiska programmet och elever från Särskild variant samhällsvetenskap musik. Tillsammans skapar ni en stor grupp med stora möjligheter och ett brett samarbete över de olika programmen.

Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskap, särskild variant Musik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Vellinge

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Naturvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Naturvetenskap, särskild variant Musik

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Trelleborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: S:t Nicolai plan 1, Postadress: Söderslättsgymnasiet, Gymnasieantagningen, Box 1008, 231 25 Trelleborg
Telefon: 0410-73 36 05
Mejladress: antagning@trelleborg.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskap, särskild variant Musik så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Sundsgymnasiet
Norrevångsgatan 3
235 81 Vellinge

Välkommen till Sundsgymnasiet!

Du och din framtid börjar på Sundsgymnasiet. Här arbetar elever och lärare tillsammans för en öppen, positiv och trygg atmosfär. Här blir du betraktad som vuxen från den dag du kliver in, med de rättigheter och de skyldigheter det innebär....

Läs mer om Sundsgymnasiet och visa alla program.

Sponsrad