Skolan - Krokslättsgymnasiet

Funderar du på att börja jobba direkt efter gymnasiet? Vill du gå på en mindre gymnasieskola med stor gemenskap? Då kommer du att trivas på Krokslättsgymnasiet!  Det här är skolan där du hittar engagerade lärare, bra studiemiljö och ett centralt läge med närhet till det mesta.

Välj mellan att läsa till ett yrke inom något av Krokslättsgymnasiets sex yrkesområden - kanske som lärling där du är ute på en arbetsplats 50 % av din tid?

• Barn- och fritid
  • Vård- och omsorg
  • Handels- och administration
  • Hotell- och turism
  • Naturbruk
  • Restaurang och livsmedel

Saknar du behörighet att söka ett nationellt program kan något av våra introduktionsprogram passa dig. Kontakta din SYV så kan ni prata om hur du ansöker.

Om att läsa på Krokslättsgymnasiet
Vi är en liten och personlig gymnasieskola, som erbjuder många möjligheter - och som ser dig som individ. Hos oss möter du engagerade lärare, bra studiemiljö och närhet till det mesta.

Få ut maximalt av din studietid
På Krokslättsgymnasiet jobbar lärarna i nära samarbete med varandra och med dig som elev, allt för att du ska få en så bra skolgång som möjligt. Du har också en personlig mentor som hjälper dig i dina studier. Vår schemalagda studiehallstid gör att du får extra tid med dina lärare – för stöd och utmaningar.

Intresserad av utlandspraktik?
Är du redo att vidga dina vyer och att lära dig mer om världen utanför Sverige? Hos oss finns möjlighet till internationell praktik, vilket både utvecklar dig som människa och stärker din kommunikativa förmåga.

Siktar du på ett yrke där din fysik är viktig …
... eller gillar du bara träning och friskvård? Läs en idrottskurs där du, med hjälp av personligt planerad träning och en pulsklocka, tar både din motivation och fysiska form ett steg längre.

Vill du veta mer? Besök krokslättsgymnasiet.se, skugga en elev, eller kom på Öppet hus!

Är du intresserad och vill veta mer om Krokslättsgymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Krokslättsgymnasiet

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Krokslättsgymnasiet.

Andel lärare med leg. och behörighet 2017

Krokslättsgymnasiet
Mölndal

Antal elever per lärare 2016

Krokslättsgymnasiet 1,5
Mölndal 10,5
Sverige 11,9

Krokslättsgymnasiet

Krokslätts fabriker 50
43137 Mölndal

www.krokslattsgymnasiet.se

För att beställa information från Krokslättsgymnasiet, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.