Visa gymnasium.se som: Mobil
Bild på skolan och på elever som ler mot kameran

Välkommen till Huddingegymnasiet

På Huddingegymnasiet väljer du mellan sex olika gymnasieutbildningar. Det är en skola där både elever och personal trivs vilket innebär en låg personalomsättning om en hög andel behöriga lärare. Alla lektioner på skolan är lärarledda, och skolan har som målsättning att du som elev ska må så bra genom att få träffa samma lärare hela tiden.

Var den du är

Skolan erbjuder olika program och inriktningar vilket innebär att det skapas en mångfald av elever som har olika intressen. Du får vara den du är, vilket även visar sig genom att skolan arbetar för mänskliga rättigheter. Du får uttrycka dig kreativt, och det är en skola där eleverna blir bara bättre och bättre.

Efter gymnasiet

Huddingegymnasiet arbetar med att se till så att du som elev är så redo som möjligt för framtiden efter gymnasiet, både när det gäller vidare studier och arbete. Skolan har därför samarbeten med universitet, högskolor och Ung Företagsamhet (UF). Sedan 2001 finns ett samarbete med Karolinska Institutet och skolans elever får möjlighet att lära sig mer om universitetsvärlden.

Välutrustade lokaler

Våra datorsalar, laboratorier och bibliotek är välutrustade för att ge dig de möjligheter som du behöver för dina studier. Du får också en egen Chromebook för att du enkelt ska kunna arbeta digitalt under alla lektioner.

Skolan har sin egen sporthall och Huddingehallen ligger bredvid gymnasiet vilket innebär att du har tillgång till både simhall och gym.

Skolmatsal med hotellfrukost

Starta dagen med en både nyttig och lyxig frukost som kan jämföras med en hotellfrukost, som är gratis för alla elever! Skolans mat är lagad från grunden och arbetar kontinuerligt med att använda ekologiska råvaror och närodlat efter säsong.

Ladda ner skolans broschyr


Är du intresserad och vill veta mer om Huddingegymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Huddingegymnasiet

Prova på-dagar, Öppet hus

Elev för en dag

Du som går i nian kan komma och vara elev för en dag på en utbildning du är intresserad av.

Som elev för en dag får du träffa våra elevambassadörer, äta frukost (jo, vi serverar frukost på skolan) och lunch ihop med dem, följa med på deras lektioner och se hur det är att gå på Huddingegymnasiet. Ditt besök börjar 08.30 och slutar strax efter lunch.

Låter det intressant? Anmäl dig via epost senast en vecka innan du vill komma till oss.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-02-04    Tid:   08:30 - 13:00 Elev för en dag
Datum:   2020-02-07    Tid:   08:30 - 13:00 Elev för en dag

Öppet hus på HGY

Välkommen till Öppet hus på HGY. Träffa elever, lärare och skolledning för att förbereda dig på bästa sätt inför det viktiga skolvalet.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-01-25    Tid:   10:00 - 13:00 Öppet hus

Program

Reportage

Carolina, Clara och Charalampos på Huddingegymnasiet

Carolina, Clara och Charalampos på Huddingegymnasiet

Läs mer Huddingegymnasiet

Clara, Carolina och Charalampos studerar alla tre på Huddingegymnasiet. Läs intervjuerna med dem där de berättar om sin utbildning och hur det är att studera på Huddingegymnasiet.


Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Huddingegymnasiet.

Hitta till skolan

Huddingegymnasiet

Gymnasievägen 3
141 85 Huddinge

 Visa telefonnummer
www.huddingegymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 9 recensioner.

Hene Aziz
(5)
Under mina tre år som elev i Huddinge Gymnasium hade jag en toppen upplevelse. De flesta lärare, speciellt min mentor, brydde sig om sina elever, vilket faktiskt motiverade mig i mina studier. Stämningen i skolan var aldrig tråkig för min del. Alla kände nästan alla, vilket gjorde gemenskapen lite starkare. Dessutom ordnade skolan även aktivitet...
Visa hela
Ferhat
(5)
Skolan är bra då lärarna undervisar på ett bra sätt. Bra mat och bra stämning
Stjärnan1
(4)
Jag anser att huddingegymnasiet är ett ypperligt val av skola, speciellt om du som individ vill utmana dig själv och har som mål att komma någon vart i livet.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från Huddingegymnasiet, fyll i följande uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå på prova-på-dag
Jag vill byta till Huddingegymnasiet
Info om NIU Basket
Info om NIU Fotboll
Info om NIU Ishockey
Jag har en fråga
Recensioner
Skolrecensioner
(4,4)
Baseras på 9 recensioner.