Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Om skolan

Bild på skolan och på elever som ler mot kameran

Välkommen till Huddingegymnasiet

På Huddingegymnasiet väljer du mellan sex olika gymnasieutbildningar. Det är en skola där både elever och personal trivs vilket innebär en låg personalomsättning om en hög andel behöriga lärare. Alla lektioner på skolan är lärarledda, och skolan har som målsättning att du som elev ska må så bra genom att få träffa samma lärare hela tiden.

Var den du är

Skolan erbjuder olika program och inriktningar vilket innebär att det skapas en mångfald av elever som har olika intressen. Du får vara den du är, vilket även visar sig genom att skolan arbetar för mänskliga rättigheter. Du får uttrycka dig kreativt, och det är en skola där eleverna blir bara bättre och bättre.

Efter gymnasiet

Huddingegymnasiet arbetar med att se till så att du som elev är så redo som möjligt för framtiden efter gymnasiet, både när det gäller vidare studier och arbete. Skolan har därför samarbeten med universitet, högskolor och Ung Företagsamhet (UF). Sedan 2001 finns ett samarbete med Karolinska Institutet och skolans elever får möjlighet att lära sig mer om universitetsvärlden.

Välutrustade lokaler

Våra datorsalar, laboratorier och bibliotek är välutrustade för att ge dig de möjligheter som du behöver för dina studier. Du får också en egen Chromebook för att du enkelt ska kunna arbeta digitalt under alla lektioner.

Skolan har sin egen sporthall och Huddingehallen ligger bredvid gymnasiet vilket innebär att du har tillgång till både simhall och gym.

Skolmatsal med hotellfrukost

Starta dagen med en både nyttig och lyxig frukost som kan jämföras med en hotellfrukost, som är gratis för alla elever! Skolans mat är lagad från grunden och arbetar kontinuerligt med att använda ekologiska råvaror och närodlat efter säsong.

Ladda ner skolans broschyr


Är du intresserad och vill veta mer om Huddingegymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Huddingegymnasiet

Program

Reportage

Reportage

Tune, Clara och Charalampos på Huddingegymnasiet

Läs mer Huddingegymnasiet

Clara, Tune och Charalampos studerar alla tre på Huddingegymnasiet. Läs intervjuerna med dem där de berättar om sin utbildning och hur det är att studera på Huddingegymnasiet.


Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Huddingegymnasiet.

Hitta till skolan

Huddingegymnasiet

Gymnasievägen 3
141 85 Huddinge

 Visa telefonnummer
www.huddingegymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 12 recensioner.

Merjam
(5)
Att gå på Huddinge Gymnasium är som att komma till en familj varje dag. Det är precis här du bestämmer dig för vad du vill bli, ingen annan än du. Här har jag alltid roligt med människor från olika program. Ansvaret som du bär på är ganska stort men det är precis det vi får förbereda oss för inför vuxenlivet.
Marytreez Hakem
(5)
HGY brukar ofta använda sig av orden “kunskap och “gemenskap” och detta skulle jag helt klart hålla med om. Gemenskapen i skolan är väldigt bra och bidrar då till en bra energi bland alla elever. Jag känner att jag alltid har någon att prata med oavsett var jag befinner mig i skolan. Lärarna är väldigt rättvisa vid bedömning och vi får alltid de...
Visa hela
Ana
(5)
HGY är en skola som jag är mycket nöjd med. Jag är verkligen glad att jag gjorde det här valet och har inte ångrat mig ett dugg. Lärarna är alltid där för en, de hjälper alla och är alltid lika snälla och trevliga mot alla. Lektionerna på naturprogrammet är alltid spännande då man alltid gör något nytt. Förutom bra studier är stämningen på skola...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Huddingegymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå på prova-på-dag
Jag vill byta till Huddingegymnasiet
Info om NIU Basket
Info om NIU Fotboll
Info om NIU Ishockey
Jag har en fråga
Recensioner
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 12 recensioner.