Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Explorius High School-år - Övriga länder

Explorius
Programinformation
Argentina, Australien, Frankrike, Irland, Italien, Japan - Visa alla  
Utbytesår / High School

Explorius High School-år - Övriga länder

Explorius High School-år - välj bland mängder av länder till ditt utbytesår

Drömmer du om att tillbringa ett år utomlands under gymnasiet? Explorius hjälper dig att göra drömmen till verklighet! Gör som många andra före dig, ta kontakt med Explorius så berättar de allt du vill veta om hur det är att bo i värdfamilj och gå på High School i ett annat land. Explorius hjälper dig att få en bra överblick över programmen och att hitta det värdland som passar just dig. Med Explorius kan du välja att åka på High School-år till 12 olika länder. I flera länder kan du välja att åka ett läsår eller för en termin.

Explorius Soft Landing Camp - ingår i programavgiften!

Att resa utomlands som utbytesstudent är ett riktigt äventyr! En del av upplevelsen är förberedelserna innan avresan och med Explorius börjar ditt år med en Soft Landing Camp. Soft Landing Camp är precis som namnet antyder, en mjukstart i ditt värdland där du får chans att känna på landet, språket och kulturen, samtidigt som du får uppleva en ny stad! Soft Landing Camp ingår programpriset för att alla våra studenter ska börja sitt utbytesår på bästa sätt!

Soft Landing Camp i flera värdländer

Soft Landing Camp ingår i nästan alla våra värdländer! Vi ser till att du får den perfekta starten oavsett om det är i New York, Tokyo, Sydney eller London.

Du kan åka med Explorius till följande länder:

 • Argentina
 • Australien
 • Frankrike
 • Irland
 • Italien
 • Japan
 • Kanada
 • Nya Zeeland
 • Spanien
 • Storbritannien
 • Tyskland
 • USA

Svårt att välja värdland?

Med Explorius kan du kombinera två länder och spendera en termin i varje land.  Välj mellan vårt USA & Australien-program eller dela upp året på två olika destinationer i Europa. Två länder, två kulturer = ett utbytesår!

Upplev mer!

Under Soft Landing Camp kommer du få chans att lära känna andra utbytesstudenter, åka på sightseeing, fritid för till exempel shopping, och kanske blir det första gången som du betalar med dollar, yen eller argentinska peso? Vi kommer även att hålla våra sista förberedande möten för att se till att du är väl förberedd inför att åka vidare till din nya värdfamilj!

Gratis intervju

Vill du veta mer? Tillsammans med dina föräldrar kan du träffa Explorius för en intervju! Det kostar ingenting och är inte bindande. Det finns möjlighet för dig att träffa Explorius på flera orter runt om i Sverige. Gör en intresseanmälan genom att fylla i formuläret här på sidan så kontaktar Explorius dig!

Är du intresserad och vill veta mer om Explorius High School-år - Övriga länder, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Beställ broschyr från Explorius

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

Explorius

Vill du åka iväg på ett high school-år innan du börjar gymnasiet? Inga problem! Du som är mellan 14-18 år kan ansöka till programmet.  Våra studenter rekommenderar oss! Vi får fantastisk feedback från våra studenter! Hela 100 (%) av tidigare...


Läs mer om Explorius och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Explorius

Explorius

Luntmakargatan 34, 7 tr
11137 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.explorius.se


Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Beställ broschyr från Explorius

Fyll i formuläret för att beställa broschyr från Explorius:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information