Svara på vår undersökning om gymnasievalet och ha chans att vinna presentkort á 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️ Gör undersökningen här!

Utbytesår / High School

EF Academy - Pasadena, California

EF High School Exchange Year, i Stockholm (+1 orter)
Få mer information om programmet 👍

EF Academy - Pasadena, California

High school i Pasadena - Där tradition möter innovation

Alla föräldrar vill att deras barn ska vara lyckliga och framgångsrika. Det vill EF Academy också. Därför startade de en ny sorts internationell skola i Pasadena, California. Detta tillät det bästa från det förflutna tillsammans det med det bästa från framtiden. I dess kärna ligger total immersion. EF Academy har omformat varje aspekt av gymnasieupplevelsen så att inlärningen är mycket individualiserad, helt praktisk och i en global gemenskap med över 30 nationaliteter - det är skillnaden med EF Academy.

Spectacular campus setting a new standard in immersion learning.

EF Academys nya gymnasiecampus för 200 miljoner dollar i soliga Kalifornien är särskilt utformat för fördjupning, med toppmoderna akademiska faciliteter, utrymmen för kreativitet och samarbete, ett imponerande utbud av fritidsanläggningar och omfattande studentbostäder.

En verkligt global gymnasieskola i Kalifornien: med klasskamrater från över 30 länder.

Få andra skolor kan matcha den "mini-FN"-känslan som EF Academy gymnasieskola i Pasadena erbjuder. Nästan varje lektion, aktivitet och evenemang blir "globala studier". Du utvidgar ständigt din världsbild med flera perspektiv samtidigt som du delar din egen kultur och traditioner.

Personlig utbildning - en storlek passar inte alla

Varje elev är unik – därför måste varje inlärningsresa på EFA's privatskola i Pasadena vara unik. Skolan skapar en skräddarsydd väg bara för dig, baserad på dina talanger och styrkor. De hjälper dig att sätta personliga utvecklingsmål tillsammans med dina rådgivare och utveckla en plan för att uppnå dem med kurser och samverkande aktiviteter som du faktiskt bryr dig om.

Behärskning av färdigheter, inte inlärning av fakta

På Oxford International School lär de eleverna att tänka - den verkliga hemligheten till framgång. Deras holistiska tillvägagångssätt till lärande är utformat kring de färdigheter och kunskaper som du kommer att behöva för att blomstra i livet, inte bara fakta och siffror för att klara nästa test. Eftersom det inte är själva kunskapen som är viktig. Det är hur du använder den.

Utvidga din synvinkel i en mångkulturell miljö samtidigt som du tar itu med verkliga utmaningar på ett praktiskt sätt.

Vill du veta mer? Få mer information här 

Är du intresserad och vill veta mer om EF Academy - Pasadena, California, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ta kontakt med EF Education First

Gör en intresseanmälan

För att beställa en gratis katalog från EF Education First, fyll i följande uppgifter:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
EF High School Exchange Year
Strandvägen 13B
11487 Stockholm

Det här är ditt år!

Bo tillsammans med en värdfamilj, gå på en lokal High School, lär dig flytande engelska och träffa vänner för livet. Ett utbytesår är en upplevelse som kommer att förändra hela din värld. USA Storbritannien Irland  När du reser som utbytesstudent...

Läs mer om EF High School Exchange Year och visa alla program.

Sponsrad