Lär dig mer om EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

Res utomlands med EF High School Exchange Year

High school exchange year – ta chansen och lev studentlivet med EF utomlands!

Våga ta steget och upplev ett unikt äventyr bortom din komfortzon. Med sina 50 års erfarenheter inom studentutbyten, kan du förlita dig på att uppleva ett framgångsrikt år på din utvalda destination. EF erbjuder möjligheten att plugga utomlands för nyfikna studenter som vill uppleva en annan kultur, ett språk och ett sätt att leva som är olikt sitt liv hemma i Sverige. Med EF har du möjligheten att välja mellan tre olika destinationer: USA, Storbritannien och Irland. Valet är ditt!

Säkerheten och bekvämligheten kommer först

EF lägger stor fokus på både säkerhet och tillgänglighet. Du kommer ha en kontinuerlig kontakt med EFs personal och representanter som sitter i Sverige och i värdlandet . Värdfamiljen som väljs ut går igenom en utförlig screeningprocess innan du reser dit.

Bli en expert i ett annat språk

Bo tillsammans med en värdfamilj, gå på en lokal High School, lär dig flytande engelska och träffa vänner för livet. Ett utbytesår är en upplevelse som kommer att förändra hela din värld. Med hjälp av EF och sitt samarbeten med skolor i engelsktalande länder får du möjligheten att förbättra ditt skrivande och läsförståelse. Utbytesåret är till för att du ska lära dig och upptäcka en ny kultur.

Läs mer om vad EF har att erbjuda dig och beställ mer info genom att fylla i en intresseanmälan. EF ser fram emot att börja planera ditt utlandsäventyr!

Är du intresserad och vill veta mer om EF High School Exchange Year, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - EF High School Exchange Year

Utlandsstudier
Utbytesår / High School Ort Recensioner
EF High School Exchange Year - Irland Flera orter (2)
EF High School Exchange Year - Storbritannien Flera orter (2)
EF High School Exchange Year - USA Flera orter (2)
  • = Videopresentation finns
  • = Riksintag

Visa alla

EF High School Exchange Year på Facebook

Ta kontakt med EF Education First

För att beställa en gratis katalog från EF Education First, fyll i följande uppgifter:

Errors
Valfritt

Kontaktuppgifter till EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

Strandvägen 13B
11487 Stockholm

www.ef.se

Skolrecensioner

Stella   |   2017-09-13
Ett fantastiskt år på alla sätt. Min skola var precis som jag drömt och familjen var så snäll och välkomnande. Vänner för livet!
Evelina   |   2017-09-13
Jätte bra organisation som är så seriösa och är så nöjd att jag valde EF!
Filly   |   2014-11-11
Jag var på Long-Beach camp och surfade, helt sjuuuuukt kul!! Levde verkligen drömmen, åk om ni får chansen.

Forum om EF High School Exchange Year

Här kan du ställa frågor om EF High School Exchange Year och deras program.

Svar Senaste foruminläggen
1 Tillgodoräkna sig året? 2017-11-22   VL Kan man tillgodoräkna sig året, så eleven fortfarande får en gymansie examen, söker de redan nu i åk 9 för att åka iväg åk 1?
0 Kostnad? 2014-11-11   Elin Wågenheim Kostar det något att vara iväg 1 år på high school, under ens gymnasietid?
Sida:

» Ställ ny fråga