Svara på vår undersökning om gymnasievalet och ha chans att vinna presentkort á 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️ Gör undersökningen här!

Utbytesår / High School

EF Academy - Oxford, UK

EF High School Exchange Year, i Stockholm (+1 orter)
Få mer information om programmet 👍

EF Academy - Oxford, UK

International school i Oxford - Där tradition möter innovation

Alla föräldrar vill att deras barn ska vara lyckliga och framgångsrika. Det vill EF Academy också. Därför startade de en ny sorts internationell skola i Oxford. Detta tillät det bästa från det förflutna tillsammans det med det bästa från framtiden. I dess kärna ligger total immersion. EF Academy har omformat varje aspekt av gymnasieupplevelsen så att inlärningen är mycket individualiserad, helt praktisk och i en global gemenskap med över 30 nationaliteter - det är skillnaden med EF Academy.

Studera i det akademiska hjärtat av UK

Deras campus omfattar den imponerande atmosfären i Englands äldsta universitetsstad. Universitetet i Oxford, som går tillbaka till 12-talet, har producerat en mängd framstående alumner, inklusive Oscar Wilde, Stephen Hawking och Malala Yousafzai.

En internationell skola med elever från över 30+ länder

EF Academy i Oxford är verkligen en global internationell skola med studenter från över 30 länder. Få andra skolor kan matcha den "mini-UN"-känsla som EF Academy ger. Nästan varje klass, aktivitet och evenemang blir till "globala studier". Eleverna vidgar ständigt sin världsbild genom flera perspektiv samtidigt som de delar sin egen kultur och traditioner.

Personlig utbildning - en storlek passar inte alla

Varje student är unik - det är därför på EF Academy Oxford är varje internatskoleresa unik. Oavsett om du väljer IB Diploma Programme eller A-level-programmet, skapar de en anpassad väg bara för dig, baserad på dina talanger och styrkor. De hjälper dig att ställa in personliga tillväxtmål och sedan utveckla en plan för att uppnå dem med kurser och samverkande aktiviteter som du verkligen bryr dig om.

Behärskning av färdigheter, inte inlärning av fakta

På Oxford International School lär de eleverna att tänka - den verkliga hemligheten till framgång. Deras holistiska tillvägagångssätt till lärande är utformat kring de färdigheter och kunskaper som du kommer att behöva för att blomstra i livet, inte bara fakta och siffror för att klara nästa test. Eftersom det inte är själva kunskapen som är viktig. Det är hur du använder den.

Din väg till framgång börjar här. Med skolans unika system för studievägar kombineras kurser med klubbar, berikande aktiviteter och praktiska erfarenheter som motsvarar elevernas passioner och framtidsmål.

Vill du veta mer? Få mer information här 

Är du intresserad och vill veta mer om EF Academy - Oxford, UK, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ta kontakt med EF Education First

Gör en intresseanmälan

För att beställa en gratis katalog från EF Education First, fyll i följande uppgifter:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
EF High School Exchange Year
Strandvägen 13B
11487 Stockholm

Det här är ditt år!

Bo tillsammans med en värdfamilj, gå på en lokal High School, lär dig flytande engelska och träffa vänner för livet. Ett utbytesår är en upplevelse som kommer att förändra hela din värld. USA Storbritannien Irland  När du reser som utbytesstudent...

Läs mer om EF High School Exchange Year och visa alla program.

Sponsrad