Svara på vår undersökning om gymnasievalet och ha chans att vinna presentkort á 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️ Gör undersökningen här!

Utbytesår / High School

EF Academy - New York

EF High School Exchange Year, i Stockholm (+1 orter)
Få mer information om programmet 👍

EF Academy - New York

High school i New York - Där tradition möter innovation

Alla föräldrar vill att deras barn ska vara lyckliga och framgångsrika. Det vill EF Academy också. Så de startade en ny typ av gymnasium i New York. Detta möjliggjorde för skolan att ta det bästa från det förflutna och förena det med det bästa från framtiden. I dess kärna ligger total fördjupning. EFA har omgestaltat varje aspekt av upplevelsen på det internationella gymnasiet så att lärandet är högst individanpassat, helt praktiskt, och inom en global gemenskap med över 60 nationaliteter .

En campus där lärandet sker överallt. 

EF Academy's pittoreska gymnasiecampus är strategiskt belägen på 97 hektar, bara en kort tågresa bort från legendariska New York City.

En verkligt global gymnasieskola i New York: klasskamrater från över 60 nationaliteter.

Få andra internatskolor kan matcha den "mini-FN"-känslan på EF Academy campus i New York. Nästan varje lektion, aktivitet och evenemang blir "globala studier". Du utvidgar ständigt din världsbild med flera perspektiv samtidigt som du delar din egen kultur och traditioner.

Personlig utbildning - en storlek passar inte alla

Varje elev är unik – därför måste varje lärande resa vara unik. På EF Academy's internat i New York skapas en skräddarsydd väg bara för dig, baserad på dina talanger och styrkor. Skolan hjälper dig att sätta personliga utvecklingsmål tillsammans med dina rådgivare och utvecklar en plan för att uppnå dem med kurser och samverkande aktiviteter som du verkligen bryr dig om.

Behärskning av färdigheter, inte inlärning av fakta

På New York International School lär de eleverna att tänka - den verkliga hemligheten till framgång. Deras holistiska tillvägagångssätt till lärande är utformat kring de färdigheter och kunskaper som du kommer att behöva för att blomstra i livet, inte bara fakta och siffror för att klara nästa test. Eftersom det inte är själva kunskapen som är viktig. Det är hur du använder den.

Designa din egen gymnasieupplevelse.

På denna internationella gymnasieskola i New York hjälper rätt rådgivare dig att utforma din egen väg till examen. Från det fullständiga IB-diplomprogrammet till enskilda IB- eller AP-kurser, välj kurser som är meningsfulla för dig från ett brett utbud av ämnen.

Vill du veta mer? Få mer information här 

Är du intresserad och vill veta mer om EF Academy - New York, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ta kontakt med EF Education First

Gör en intresseanmälan

För att beställa en gratis katalog från EF Education First, fyll i följande uppgifter:

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
EF High School Exchange Year
Strandvägen 13B
11487 Stockholm

Det här är ditt år!

Bo tillsammans med en värdfamilj, gå på en lokal High School, lär dig flytande engelska och träffa vänner för livet. Ett utbytesår är en upplevelse som kommer att förändra hela din värld. USA Storbritannien Irland  När du reser som utbytesstudent...

Läs mer om EF High School Exchange Year och visa alla program.

Sponsrad