Aniaragymnasiet i centrala Göteborg

Varmt välkommen till ANIARAgymnasiet!

Här kan du välja mellan både studieförberedande och yrkesförberedande program. Ekonomiprogrammet - Juridik/Ekonomi, Samhällsprogrammet - Beteende, Naturprogrammet - Natur, Turismprogrammet - Turism & resor eller Handelsprogrammet - Handel &service

ANIARAgymnasiet ger på yrkesprogrammen en verklighetsnära undervisning med täta arbetslivskontakter som i sin tur leder till att du blir anställningsbar direkt efter din gymnasietid. Även de elever som läser på Studieförberedande program får möjlighet till att skapa kontakter ute på företag och förbereda sig inför fortsatta studier på högskolor och universitet. Inom vissa program får du också starta och driva ditt eget företag genom Ung Företagsamhet (UF). Där du får träna din ledarskapsförmåga och företagsamhet i ett verkligt läge.

En fristående skola mitt i centrum

På ANIARAgymnasiet är du och din utbildning i centrum. Skolan kombinerar närhet och trygghet med undervisning av högsta kvalitet. ANIARAgymnasiet finns i välutrustade och moderna lokaler på Kyrkogatan, mitt emot NK.

Internationella utbyten

ANIARAgymnasiet har ett väl utbyggt samarbete med näringslivet och internationella kontakter som ger dig som läser yrkesprogram möjligheten att praktisera på både nationella och internationella företag t.ex. på turistbyrå, hotell eller i en klädbutik. Varje år gör flera elever utlandspraktik i England och Spanien. Blir du en av dem?

Juryns motivering när ANIARAgymnasiet fick Utmärkelsen – Kvalitet och samverkan i skola-arbetslivskontakter

2014 tilldelades ANIARAgymnasiet Utmärkelsen, för andra gången. Juryn motiverade valet så här:

Aniaragymnasiet genomför en verklighetsnära undervisning samt aktiviteter för såväl skolans personal som eleverna. Samtliga lärare genomför praktik två gånger per år som en del av kompetensutvecklingen, olika samverkansaktiviteter såsom studiebesök, föreläsningar från näringslivet och liknande sker kontinuerligt som en del av det vardagliga arbetet. Skolans nytänkande och omfattande arbete kring elevernas APL visas tydligt genom dess breda och långsiktiga aktivitetsplan för samverkan mellan skola och arbetsliv.

Är du intresserad och vill veta mer om ANIARAgymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på ANIARAgymnasiet

Välkommen på Öppet hus!

Kom och träffa lärare och elever på ANIARAgymnasiet!

Du är även välkommen att besöka skolan på andra tider. Ring och boka på 031-13 19 90.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-01-30    Tid:   17:30 - 20:00

ANIARAgymnasiet på Facebook

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av ANIARAgymnasiet.

ANIARAgymnasiet

Kyrkogatan 46

www.aniaragymnasiet.se

För att beställa information från ANIARAgymnasiet, fyll i följande uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till ANIARAgymnasiet
Påminn mig om öppet hus
Jag vill besöka skolan som elev för en dag
Jag har en fråga

Det finns inga recensioner än.