Aniaragymnasiet i centrala Göteborg

Varmt välkommen till ANIARAgymnasiet!

Här kan du välja mellan utbildningar inom Turismprogrammet, Handelsprogrammet eller Ekonomiprogrammet.

ANIARAgymnasiet ger en verklighetsnära undervisning med täta arbetslivskontakter som i sin tur leder till att du blir anställningsbar direkt efter din gymnasietid. Även de elever som läser på Ekonomiprogrammet ska få möjlighet till att skapa kontakter ute på företag och förbereda sig inför fortsatta studier på högskolor och universitet. Du får också starta och driva ditt eget företag genom Ung Företagsamhet. Här får du träna din ledarskapsförmåga och företagsamhet i ett verkligt läge.

En fristående skola mitt i centrum

På ANIARAgymnasiet är du och din utbildning i centrum. Skolan kombinerar närhet och trygghet med undervisning av högsta kvalitet. ANIARAgymnasiet finns i välutrustade och moderna lokaler mitt emot NK.

Internationella utbyten

ANIARAgymnasiet har ett väl utbyggt samarbete med näringslivet och internationella kontakter som ger dig möjligheten att praktisera på både nationella och internationella företag t.ex. på turistbyrå, hotell eller i en klädbutik. Varje år gör flera elever utlandspraktik i England och Spanien. Kanske blir du en av dem?

Juryns motivering när ANIARAgymnasiet fick Utmärkelsen – Kvalitet och samverkan i skola-arbetslivskontakter

2014 tilldelades ANIARAgymnasiet Utmärkelsen, för andra gången. Juryn motiverade valet så här:

Aniaragymnasiet genomför en verklighetsnära undervisning samt aktiviteter för såväl skolans personal som eleverna. Samtliga lärare genomför praktik två gånger per år som en del av kompetensutvecklingen, olika samverkansaktiviteter såsom studiebesök, föreläsningar från näringslivet och liknande sker kontinuerligt som en del av det vardagliga arbetet. Skolans nytänkande och omfattande arbete kring elevernas APL visas tydligt genom dess breda och långsiktiga aktivitetsplan för samverkan mellan skola och arbetsliv.

Är du intresserad och vill veta mer om ANIARAgymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på ANIARAgymnasiet

ANIARAgymnasiet på Facebook

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av ANIARAgymnasiet.

Andel lärare med leg. och behörighet 2018

ANIARAgymnasiet

Kyrkogatan 46

www.aniaragymnasiet.se

För att beställa information från ANIARAgymnasiet, fyll i följande uppgifter:

Det finns inga recensioner än.