Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap

Tibble gymnasium campus Kista
Programinformation
Stockholm
Antal elever: cirka 90 (.)
Samhällsvetenskapsprogrammet
  • Antagningspoäng: 225,0
    (medelvärde: 245,4) * statistik från 2021
(Läs mer) Öppet hus
2022-11-29
2023-01-26
Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap

Om utbildningen

SAMHÄLLSVETENSKAP

Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning samhällsvetenskap

På inriktning Samhällsvetenskap fördjupar du dig inom ämnen som Samhällsvetenskapen samt historia och internationella relationer. Du får arbetar med kommunikation, etik, genus och miljö ur ett svenskt och internationellt perspektiv. Där examinationsformerna är desamma som du kommer att möta om du studerar på högskolan, det innebär att du kommer att vara väl förberedd när du går vidare från gymnasiet. Du kommer efter din studietid på Tibble ha vana att debattera, ha seminarier, va med i rollspel och ha kunskap om olika typer av vetenskapliga fördjupningar.

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Tibble gymnasium campus Kista

Tibble Campus Kista - eleven i centrum och lärandet i fokus

Tibble Campus Kista är en medelstor gymnasieskola i nyrenoverade lokaler mitt i ett av världens ledande IT-områden, Kista Science City. Här får du en gymnasieutbildning av högsta kvalitet som förbereder dig för högre studier och den framtida arbetsmarknaden. Genom våra...


Läs mer om Tibble gymnasium campus Kista och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Tibble gymnasium campus Kista

Isafjordsgatan 30B
164 40 Kista

 Visa telefonnummer
www.tibble.nu

Recensioner

Snittbetyg: 3,7

Baseras på 3 recensioner.

Börjahär
Jag säger detta med ärlighet, jag anser att den här skolan är väldigt bra. Det är nya och fräscha lokaler, lärarna bryr sig om elevernas betyg och framgång, lärarna tar våra åsikter på största allvar och stämningen i skolan är fantastisk. Eleverna är inte tysta men inte heller för stökiga. Realtionen mellan åk 1 och 2 är toppen. Det är även skön...
Visa hela
börjahär
Helt ärligt är den här skolan väldigt bra. Det är nya och fräscha lokaler, lärarna bryr sig om elevernas betyg och framgång, lärarna tar våra åsikter på fullaste allvarl, stämningen är fantastik. Det är inte för tyst men inte heller för stökigt. Det är en skolig miljö. Realtionen mellan åk 1 och 2 är super. Det gör så att många av åk 1 känner si...
Visa hela
Abdi
Jag har aldrig gått i en mer ostabil, tråkig och ointressant gymnasium som den här, börja inte.
Tibble Gymnasium Campus Kista Kommentar:
Skolan har en innovativ pedagogiskt tanke som bygger på forskning. Vi beklagar att skolans struktur inte har fungerat hos dig och ber dig att återkomma för att höra mer om det som har orsakat din upplevelse för att tillsammans med våra elever omvärdera våra rutiner och arbetssätt. Vi är tacksamma för din kommentar som hjälper oss att utveckla sk...
Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(3,7)
Baseras på 3 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskap från Tibble gymnasium campus Kista, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Tibble gymnasium campus Kista
Påminn mig om öppet hus
Jag vill besöka skolan som elev för en dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information