Tibble gymnasium - eleven i centrum och lärandet i fokus

Tibble Gymnasium Campus Kista är en medelstor gymnasieskola. Skolan ligger i nyrenoverade lokaler i ett av världens ledande IT-områden, Kista Science City.

Här får du en gymnasieutbildning av högsta kvalitet som förbereder dig för högre studier och den framtida arbetsmarknaden. Vi har fokus på en hållbar framtid med de globala målen i centrum. Samtliga utbildningarna ger dig högskoleförberedande examen.

På Tibble Gymnasium Campus Kista arbetar elever och personal genomgående med frågor om hur vi formar ett hållbart samhälle utifrån ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet.

Vi vill utveckla dig och ge dig kunskaper om hur man kan förändra världen. På Tibble Gymnasium Campus Kista kombinerar vi traditionell klassrumsundervisning med verklighetsnära projektarbeten. Elever och lärare samverkar ämnesövergripande för att du som elev ska se hur saker hänger ihop och påverkar varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om Tibble gymnasium campus Kista, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Tibble gymnasium campus Kista

Välkommen på Öppet hus!

Kom och träffa våra lärare, elever och personal.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-04-22    Tid:   18:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Tibble gymnasium campus Kista.

Tibble gymnasium campus Kista

Isafjordsgatan 30B
164 40 Kista

www.tibble.nu

För att beställa information från Tibble gymnasium campus Kista, fyll i följande uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Tibble gymnasium campus Kista
Påminn mig om öppet hus
Jag vill besöka skolan som elev för en dag
Jag har en fråga

Det finns inga recensioner än.