Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Thoren Innovation School Helsingborg
Programinformation
Helsingborg
Naturvetenskapsprogrammet

Om utbildningen

Science program 

En hållbar utveckling är en av de största utmaningarna världen står inför. Antar du den utmaningen? Är du personen som kommer på nästa stora, miljövänliga innovation? Kanske vill du forska kring genteknik, kemi och mikrobiologi och vara en del av nya medicinska genombrott? Då kommer Science Program passa dig. Du får en bred naturvetenskaplig utbildning som ger dig många möjligheter inför framtiden. Undervisningen ges i en miljö där det finns avancerade laboratorium med modern utrustning och engagerade lärare.

Profil: 

BIOTECH

För dig som vill fördjupa dig inom naturvetenskap och lära dig om hur forskare arbetar. Specialiseringen erbjuder en fördjupning inom biologi och kemi i kombination med högre studier i matematik och fysik. Den här specialiseringen ger dig full be­hörighet till alla naturvetenskapliga utbildningar på högskolan.

Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Naturvetenskapsprogrammet behöver du godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik, biologi, fysik, kemi samt minst sex andra ämnen.

Gymnasieexamen

Naturvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap

Som boende i samma kommun som Thoren Innovation School Helsingborg söker du till programmet via Gymnasieantagningen i Helsingborg. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Skol- och fritidsförvaltningen 251 89 HELSINGBORG
Telefon: 042-104700
E-post: gymnasieantagningen@helsingborg.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

Thoren Innovation School Helsingborg

Thoren Innovation School

Thoren Innovation School Helsingborg förbereder dig för framtidsjobben 

Hösten 2018 öppnade Thoren Innovation School i Helsingborg på Södra Storgatan 23. Thoren Innovation School är skolan med sikte på framtiden – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare...


Läs mer om Thoren Innovation School Helsingborg och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Thoren Innovation School Helsingborg

Södra Storgatan 23
252 23 Helsingborg

 Visa telefonnummer
innovationsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Josefine
(5)
På Thorén Innovation School så är fokuset på eleverna och deras bästa. Man får en bra relation med lärarna och mycket stöd i skolarbetet. I själva skolan så finns det flera arbetsplatser och lektionssalarna är bra för fokuset. I helhet en jätte bra skola!
TIS-elev
(5)
Jag valde TIS eftersom att det var ett sådant fokus på nytänkandet. PÅ detta sätt blir utbildningen roligare, vi har inte bara vanliga teoretiska lektioner, utan vi blandar även in praktiskt i ämnen som till exempel entreprenörskap, svenska och biologi. Jag är väldigt nöjd med mitt val och om jag hade gjort om mitt gymnasieval så hade jag fortfa...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap från Thoren Innovation School Helsingborg, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Boka ett digitalt möte med Thoren Innovation School Helsingborg
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: