Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap och samhälle

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Management Program, Naturvetenskapsprogrammet på Thoren Business School Helsingborg

För dig som läser Management Program på Thoren Business School i Helsingborg väntar en utbildning som ger dig en bred naturvetenskaplig grund samtidigt som du får en ledarskapsutbildning i samarbete med näringslivet.

Management Program ger dig basen att stå på om dina ambitioner är höga och genom att du har möjlighet till valbara kurser inom t.ex. företagsekonomi och juridik bygger du upp en kompetens som garanterat kommer att ge dig ett efterfrågat yrke. När du efter tre år tar studenten från gymnasiet i Helsingborg är målet att du ska ha en perfekt naturvetenskaplig plattform att stå på. Förutom att du har åtta veckors praktik (unikt) så får du också tre ledarskapsveckor där fokus ligger på det personliga och kommunikativa ledarskapet.

Naturentreprenör

Gillar du att tala inför publik och vill i framtiden vara din egen chef? Väljer du denna inriktning får du fördjupa dig i företagande och entreprenörskap, samt en god grund till att starta eget företag.

Är du intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap och samhälle , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Helsingborg

Ansökan

Ansök till Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap och samhälle

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Helsingborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Skol- och fritidsförvaltningen, 251 89 Helsingborg
Telefon: 042-104700
Mejladress: gymnasieantagningen@helsingborg.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturvetenskapsprogrammet, Naturvetenskap och samhälle så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Thoren Business School Helsingborg
Södra Kyrkogatan 4
252 23 Helsingborg

Sveriges främsta affärsgymnasium – Thoren Business School

Thoren Business School Helsingborg är affärsgymnasiet som alltid strävar efter att arbeta så nära näringslivet som möjligt. TBS Helsingborg har som mål att jobba nära verkligheten och skapa spännande case tillsammans med företag i Helsingborg. Skolan vill också se alla...

Läs mer om Thoren Business School Helsingborg och visa alla program.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kajsa
07 apr 2021

Bra gemenskap mellan alla klasser och alla årskurser. De finns alltid något att göra och någon att umgås med. Lärarna är grymma och gör att vi elever hittar de roliga med skolan...

Visa hela
Sponsrad