Visa gymnasium.se som: Mobil

STS High school-år - Sydamerika

STS Education
Programinformation
Argentina
Utbytesår / High School
STS High school-år - Sydamerika

STS High school-år - Sydamerika

Spanska i Argentina med flera länder och portugisiska i Brasilien – det är de främsta språkvalen för Sydamerika. Som utbytesstudent bör du ha vissa förkunskaper i landets språk, men det är det enda som krävs innan du ger dig iväg på detta färgstarka äventyr.

Argentina är en blandning av Europa, i området runt Buenos Aires, och Vilda western bland gauchorna på Pampas. Ett high school-år i Argentina ger dig en spännande blandning av kulturer och inhemska traditioner. Och din spanska kommer att få en rejäl skjuts. Det här är ett stort, stolt och stiligt land med många typer av landskap och olika klimatzoner – från subtropiska i norr, över de stora gröna vidderna (Pampas) i de centrala delarna till glaciärzonerna längst ner i söder.

Om Argentina

Att besöka Argentina är som att besöka hundra olika platser på samma gång! Och det bästa är att du som utbytesstudent med oss får chansen att utforska landet genom att hänga med på resor som vi tar fram för dig och de andra utbytesstudenterna.

Nationalskatter

Argentinarna har djup respekt för sina nationella symboler, som flaggan, nationalsången och escarapela (argentinsk symbol). Alla dessa symboler kommer att finnas i skolmiljön och i det offentliga livet. Andra typiskt argentinska skatter som du kommer att möta är gauchor (cowboyar), mate (argentinskt te), asado (grillat kött), tango och dulce de leche (en söt kolakräm).

Skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

STS Education

STS Education

Start your journey med STS Education!

Vill du studera på high school ett år under gymnasiet och lära känna en helt ny kultur? Eller vill du åka på en språkresa eller äventyrsresa tillsammans med andra ungdomar under sommarlovet? Då har du hamnat rätt! Åk på ett high school-år med...


Läs mer om STS Education och visa alla program.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Skicka in din intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information från STS:

Jag är intresserad av:
High school-år
Språkresor
Recensioner

Det finns inga recensioner än.