Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

TE4-Gymnasieingenjör Produktionsledning, Samhällsbyggande

Skanskagymnasiet
Programinformation
Växjö
Gymnasieingenjör
Gymnasieingenjör, Samhällsbyggande

TE4-Gymnasieingenjör Produktionsledning, Samhällsbyggande

Yrkesutbildning till gymnasieingenjör på Skanskagymnasiet

På Skanskagymnasiet i Växjö kan du som läser teknikprogrammet välja att läsa ett fjärde tekniskt år och utbilda dig till gymnasieingenjör. Det fjärde året på teknikprogrammet är en yrkesutbildning. Målet med utbildningen på Skanskagymnasiet är att allt du lär dig under din utbildning ska syfta till att du ska kunna gå direkt ut i arbetslivet.

Utbildningens innehåll

Under ditt fjärde tekniska år läser du totalt 900 poäng. På Skanskagymnasiet läser du gymnasieingenjörsutbildningen med profilen Samhällsbyggande. Profilen har inriktning produktionsledning inom bygg och anläggning och här fördjupar du dig i ämnen som byggprocessen, byggstyrning samt rit- och mätningsteknik.

APL en tredjedel av utbildningen

Praktik inom ett pågående projekt inom Skanska. Eftersom Skanska är rikstäckande finns det olika praktikorter runt om i hela Sverige. Där har du möjlighet att knyta kontakter och få en god inblick i arbetslivet och få en djupare förståelse för vad som väntar efter utbildningen.

Möjlighet till jobberbjudande

Som elev på Skanskagymnasiets gymnasieingenjörsutbildning har du goda chanser att bli erbjuden ett jobb som biträdande arbetsledare inom Skanska.

Sök från hela landet

Gymnasieingenjörsutbildningen på Skanskagymnasiet är öppen för ansökanden från hela landet. Ansöker gör du på Skanskagymnasiets hemsida.

Gabriella, TE4-Gymnasieingenjör

Är du intresserad och vill veta mer om TE4-Gymnasieingenjör Produktionsledning, Samhällsbyggande, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Gymnasieexamen

Gymnasieingenjörsexamen. 

Reportage

Möt eleverna på Skanskagymnasiet

Läs om vad Kayla, Emma och Arvid tycker om Skanskagymnasiet i Växjö! Där pluggar du Teknikprogrammet: Samhällsbyggande och miljö, och får väldigt goda möjligheter till jobb direkt efter skolan. Det passar dig som vill plugga ett fjärde tekniskt år, få en karriär inom arkitektur eller vill utbilda dig till civilingenjörer i framtiden.Lär dig mer om Skanskagymnasiets internat

Ingen dag är den andra lik på Skanskagymnasiets internat. Här ser fyrtio kreativa elever till att det händer saker hela tiden. Gemenskapen är stor och många tycker att de får en extra familj.Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om TE4-Gymnasieingenjör Produktionsledning, Samhällsbyggande så kommer skolan att kontakta dig.

Skanskagymnasiet

Teknikutbildning med riksintag på Skanskagymnasiet

Skanskagymnasiet ligger i Växjö i Kronobergs län och erbjuder ett högskoleförberedande Teknikprogram där byggprocessen löper som en röd tråd genom utbildningen. Att Skanskagymnasiets utbildning har riksintag betyder att du kan söka skolans utbildning oavsett var i landet du bor. Ett...


Läs mer om Skanskagymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Skanskagymnasiet

Skanskagymnasiet

Trädgårdsgatan 26
352 34 Växjö

 Visa telefonnummer
www.skanskagymnasiet.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om TE4-Gymnasieingenjör Produktionsledning, Samhällsbyggande från Skanskagymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Reportage
Lär dig mer om Skanskagymnasiets...

Ingen dag är den andra lik på Skanskagymnasiets internat. Här ser fyrtio kreativa elever till att det händer saker hela tiden. Gemenskapen är stor och många tycker att de får en extra familj.

Läs mer
Möt eleverna på Skanskagymnasiet

Läs om vad Kayla, Emma och Arvid tycker om Skanskagymnasiet i Växjö! Där pluggar du Teknikprogrammet: Samhällsbyggande och miljö, och får väldigt goda möjligheter till jobb direkt efter skolan. Det passar dig som vill plugga ett fjärde tekniskt år, få en karriär inom arkitektur eller vill utbilda dig till civilingenjörer i framtiden.

Läs mer