Visa gymnasium.se som: Mobil

Bygg- och anläggningsprogrammet, Plåtslageri

Praktiska gymnasiet Malmö City
Programinformation
Malmö
Antal elever: 3 (år 1)
Bygg- och anläggningsprogrammet
Bygg- och anläggningsprogrammet, Plåtslageri

Bygg- och anläggningsprogrammet, Plåtslageri

Kom ut i arbetslivet med Bygg- och anläggningsprogrammet i Malmö

Snickra, måla, kakla och renovera. Låter det som något du vill göra? Vill du ha jobb efter studenten? Bygg- och anläggningsprogrammet är ett yrkesprogram som förbereder dig för att komma ut i arbetslivet direkt efter studenten, bra va?

Bygg- och anläggningsprogrammet på Praktiska Gymnasiet Malmö City ger dig de grundläggande kunskaperna som behövs för att arbeta på en byggarbetsplats. Under utbildningens gång får du lär dig om allt från planering till genomförande av olika typer av byggnationer, renoveringar och liknande. Du är antagligen en rätt händig och kreativ person som trivs bäst med praktiskt arbete.

Inriktning Plåtslageri

Att jobba med plåtslageri kan vara krävande, du jobbar både utomhus och inomhus och ibland på hög höjd. Förmågan att vara kreativ underlättar jobbet som plåtslagare då både när det kommer till problemlösning och utförande. Exempel på jobb är ventilationsmontör, då ska du kunna förse byggnader med klimatskydd och ett fungerande inneklimat.

Är du intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Plåtslageri, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Videoreportage

Vad ska du bli?

Praktiska Gymnasiet

Många företag längtar efter någon som du. Någon som vill ha jobb direkt efter gymnasiet. Det råder stor brist på arbetskraft i många praktiska yrken, inte bara i Sverige, utan även i resten av världen. Det är här vi kommer in i bilden.


Ansökan

Ansök till Bygg- och anläggningsprogrammet, Plåtslageri

Som boende i samma kommun som Praktiska gymnasiet Malmö City söker du till programmet via Gymnasieantagningen Malmö. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 17195 200 10 MALMÖ
Telefon: 040-34 33 90 
E-post: antag@malmo.se

Gymnasieexamen

Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning Plåtslageri är ett yrkesprogram som ger dig en yrkesexamen. Möjlighet till högskolebehörighet finns.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Plåtslageri så kommer skolan att kontakta dig.

Praktiska gymnasiet Malmö City

Praktiska gymnasiet Malmö City

Praktiska Gymnasiet Malmö City ger dig många möjligheter inför framtiden!

Vill du plugga något som både ger dig jobb och förutsättningar för framtida studier? Då är Praktiska Gymnasiet skolan för dig. Vi vet att det du kan lära dig på en arbetsplats lär du dig bäst där. Samtidigt får du...


Läs mer om Praktiska gymnasiet Malmö City och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Praktiska gymnasiet Malmö City

Praktiska gymnasiet Malmö City

Industrigatan 13
212 14 Malmö

 Visa telefonnummer
praktiska.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Bygg- och anläggningsprogrammet, Plåtslageri från Praktiska gymnasiet Malmö City, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Reportage
Ellen pluggar florist på Praktis...

Ellen är 17 år och studerar inriktningen mot Florist på Praktiska Gymnasiet Skövde. Läs mer om varför hon valde sin utbildning, Praktiska gymnasiet och hur hon har det på skolan!

Läs mer