Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

VVS- och fastighetsprogrammet, Fastighet

Praktiska gymnasiet Malmö City
Programinformation
Malmö
Antal elever: cirka 50 (.)
VVS- och fastighetsprogrammet
Lärlingsutbildning
  • Antagningspoäng: 137,5
    (medelvärde: 172,5) * statistik från 2021
(Läs mer) Öppet hus
2022-11-15
2022-12-15
2023-02-01
2023-04-24
VVS- och fastighetsprogrammet, Fastighet

VVS- och fastighetsprogrammet, Fastighet

Fritt och självständigt arbete på VVS- och fastighetsprogrammet

Vill du ha ett fritt och självständigt arbete? På VVS- och fastighetsprogrammet får du lära dig att underhålla fastigheter, tekniska anläggningar och system. Du får jobba med den senaste tekniken och lära dig om hur man sparar energi, är miljömedveten samt undviker arbetsskador. Att jobba inom VVS- och fastighetsbranschen innebär att man har ett serviceinriktat arbete där man dagligen behöver bemöta kunder på ett öppet och inbjudande vis.

Inriktning Fastighet

Här samlar du på dig kunskaper om hur man sköter om och utför service på olika typer av ventilations-, värme- och pannanläggningar i fastigheter. Du bemöter kunder, beställare och boende i det dagliga arbetet och får träna på att uppträda serviceinriktat.

Kurser på inriktningen Fastighet:

  • Elkraftteknik
  • Fastighetsförvaltning
  • Fastighetsservice – byggnader

Exempel på framtida yrken: Fastighetsskötare, fastighetstekniker

Högskolebehörighet

Från hösten 2023 innehåller alla yrkesprogram de kurser som krävs för att få grundläggande högskolebehörighet. Du behöver alltså inte välja till några kurser om du vill plugga vidare på högskola eller universitet. Däremot kan du välja bort högskolebehörigheten, om du istället vill fokusera på dina yrkeskurser.

Är du intresserad och vill veta mer om VVS- och fastighetsprogrammet, Fastighet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till VVS- och fastighetsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till VVS- och fastighetsprogrammet, Fastighet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se

Gymnasieexamen

VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning Fastighet är ett yrkesförberedande program som leder till en yrkesexamen. Möjlighet till högskolebehörighet finns inom ordinarie 2500 poäng.

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om VVS- och fastighetsprogrammet, Fastighet så kommer skolan att kontakta dig.

Praktiska gymnasiet Malmö City

Välkommen till Praktiska Gymnasiet Malmö City

Vi utbildar framtidens arbetskraft. Vårt mål är att du ska ha ett jobb direkt efter studenten, efter ditt livs bästa skoltid! Ett yrkesprogram är ett riktigt smart framtidsval! Alla våra program ger dig flera valmöjligheter efter studenten. Du kan börja...


Läs mer om Praktiska gymnasiet Malmö City och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Praktiska gymnasiet Malmö City

Praktiska gymnasiet Malmö City

Industrigatan 13
212 14 Malmö

 Visa telefonnummer
praktiska.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om VVS- och fastighetsprogrammet, Fastighet från Praktiska gymnasiet Malmö City, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Reportage
Mohammed om VVS- och fastighetsp...

Mohammed går VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning på ventilation och fastighet på Praktiska Gymnasiet Malmö City.

Läs mer