Oscarsgymnasiet i Oskarshamn erbjuder dig stora valmöjligheter!

Oscarsgymnasiet har fått sitt namn efter stadens grundare - Oscar I. Oscarsgymnasiet är en sammanslagning av Södertornskolan och Åsaskolan. Oscarsgymnasiet har 12 nationella gymnasieprogram samt Gymnasiesärskola, Lärlingsutbildning och Introduktionsprogram.

Här kan du skaffa dig kunskaper och färdigheter inom det område som du brinner för, du får en grund för att gå vidare i livet och förutsättningar för såväl fortsatta studier som ett spännande yrkesliv.

Visa alla utbildningar på Oscarsgymnasiet

www.oskarshamn.se

Snittbetyg: 4,5

Anonym 2011-2014
Rekommenderar Oscarsgymnasiets ekonomiprogram. De lärare jag hade var i regel mycket bra. Upplevde dock att lärarna försvinner och byts ut ganska ofta, men de som har ekonomiämnena var desamma under alla tre år och mycket kompetenta! Perfekt bas för fortsatta studier inom enonomi, juridik, pol kand, samhällsvetare och organisation bland annat. ...
Visa hela
Nöjd elev
Mycket bra utbildning där en stor del av ämnena är kopplade till det verkliga livet. I min klass fick vi ofta åka ut och uppleva saker som är kopplat till det vi arbetade med, både inom Sverige och ute i Europa. Exempelvis så var vi på studiebesök i Europaparlamentet i Strasbourg.

Skolrecensioner