Visa gymnasium.se som: Mobil

Estetiska programmet, Waldorf

Örjanskolan
Programinformation
Järna, Södertälje

Utbildningsinfo

Estetiska programmet Waldorf på Örjanskolan

Detta är programmet för dig som vill utveckla dig i olika konstnärliga uttryck, tänka kreativt och få möjlighet att kombinera estetiska ämnen med naturvetenskapliga!

Kreativ utbildning som ger dig högskolebehörighet

Estetiska programmet med inriktning Waldorf ger dig kunskaper i bland annat bild och formgivning, hantverk, teater och musik. Du får dessutom en bred grundutbildning som ger dig behörighet till högre studier efter gymnasiet.

Naturvetenskapliga ämnen

På programmet läggs också stor vikt vid de naturvetenskapliga ämnena. Utbildningens unika utformning gör att du får kunskap med både bredd och djup. På så sätt blir du väl förberedd för framtiden.

Under utbildningen lär du dig att ha ett kritiskt förhållningssätt och utvecklas intellektuellt samtidigt som du växer som människa ur alla aspekter.

Är du intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Waldorf, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Estetiska programmet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska samt minst nio andra ämnen.

Gymnasieexamen

Högskoleförberedande gymnasieprogram.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Waldorf så kommer skolan att kontakta dig.

Örjanskolan

Örjangymnasiet-Järna

På det icke vinstdrivande Örjangymnasiet går hela skolpengen till en hållbar miljö med ekologisk mat, naturmaterial och undervisning som håller hög kvalitet. Det är ett litet gymnasium med hög lärartäthet. Här blir du sedd för den du är! Som elev har du...


Läs mer om Örjanskolan och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Örjanskolan

Nibble
153 91 Järna

 Visa telefonnummer
www.orjangymnasiet.se


Recensioner

steklund
(4)
En enkel skola som accepterar alla. kan säga utav egen erfarenhet att jag väljer waldorf alla dagar före kommunal skola och friskola då jag gått båda och har fått mer utav min skolgång i just waldorf. estetiska linjen äger och rekommenderar dig starkt denna linje om du vill utveckla din kreativitet samt ha en lugn skolgång med underbar miljö ...
Visa hela
Trausti Birgisson
(5)
Episk skola
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Estetiska programmet, Waldorf, fyll i följande uppgifter: