Visa gymnasium.se som: Mobil

Estetiska programmet, Estetik & media - Fotografisk bild & Digital Retouch

Mediegymnasiet
Programinformation
Göteborg
Antal elever: cirka 210 (.)
Estetiska programmet
Klassrum
  • Antagningspoäng: 175,0
    (medelvärde: 228,0) * statistik från 2019/20
(Läs mer) Öppet hus
2021-12-08
2022-01-19
2022-04-27
Estetiska programmet, Estetik & media - Fotografisk bild & Digital Retouch

Om utbildningen

Studera Fotografisk bild & Digital Retouch på Mediegymnasiet

MEDIEGYMNASIET erbjuder vi det estetiska programmet med inriktningen estetik och media som ger dig högskolebehörighet. Mediebranschen är i konstant förändring och behöver hela tiden fler nyskapande, visuella kreatörer inom både foto, film och grafisk design. Vill du skapa innehåll som påverkar? Fånga ögonblicket som förändrade vår syn på världen? Eller forma och förmedla riktiga stories på ett sätt som verkligen berör? Med våra estetiska fördjupningar får du möjligheten.

Om Fotografisk bild & Digital Retouch

Aldrig har så mycket bilder klickats som idag men även om det kan verka som “är inte alla fotografer”. Behovet av professionella foton både konstnärligt, tekniskt och kommunikativt är enormt. Alla branscher och företag kommunicerar och därmed är också efterfrågan på dig som fotograf större än någonsin. Foto och estetisk kommunikation är verkligen ett framtids jobb att satsa på för dig som älskar att vara kreativ. 

Du behöver ingen förkunskap om fotografering och redigering, bara ett brinnande intresse – vi lär dig resten!

Läs mer om Fotografisk bild & Digital Retouch på skolans hemsida!

Är du intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Estetik & media - Fotografisk bild & Digital Retouch, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Estetiska programmet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska samt minst nio andra ämnen.

Gymnasieexamen

Estetiska programmet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Estetiska programmet, Estetik & media - Fotografisk bild & Digital Retouch

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Göteborgsregionen. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 507340222 Göteborg
Telefon: 031-335 51 30
Mejladress: gymnasieantagningen@goteborgsregionen.se

Reportage

Filippa på Mediegymnasiet

Filippa Jugovic är 17 år och går sista året på LBS Mediegymnasiet där hon läser samhällsvetenskap med inriktning media. Filippa står i montern med flera elever och pratar glatt om sin utbildning och tid på skolan. Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Estetik & media - Fotografisk bild & Digital Retouch så kommer skolan att kontakta dig.

Mediegymnasiet

VI ÄR MEDIEGYMNASIET!

Man hittar oss i kreativa och anrika lokaler centralt mellan Brunnsparken och Domkyrkan. Hos oss får du hänga med proffsiga och engagerade lärare som alla gör sitt bästa för att du ska nå dina mål och drömmar. Vi tror att du...


Läs mer om Mediegymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Mediegymnasiet

Södra Hamngatan 19-21
411 14 Göteborg

 Visa telefonnummer
mediegymnasiet.com

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Estetiska programmet, Estetik & media - Fotografisk bild & Digital Retouch från Mediegymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Reportage
Filippa på Mediegymnasiet

Filippa Jugovic är 17 år och går sista året på LBS Mediegymnasiet där hon läser samhällsvetenskap med inriktning media. Filippa står i montern med flera elever och pratar glatt om sin utbildning och tid på skolan. 

Läs mer