Naturbruksprogrammet

Naturbruksprogrammet, Djurvård: Hund

JENSEN gymnasium Haninge, i Västerhaninge
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Naturbruksprogrammet, Djurvård: Hund

Naturbruksprogrammet, Djurvård: Hund

Hösten 2023 planerar vi att starta JENSEN gymnasium Haninge i Västerhaninge – ett högskoleförberedande naturbruksgymnasium med inriktningarna Hästhållning (ridgymnasium) samt Hund och djursjukvård. Båda inriktningarna läses som utökat program för samhällsvetenskaplig eller naturvetenskaplig behörighet. Vi lägger lika stor vikt vid de teoretiska ämnena som inriktningarnas specialämnen, så att du är väl förberedd för högre studier och får goda förutsättningar till en karriär inom ditt stora intresse.

HUND OCH DJURSJUKVÅRD

På JENSEN Hund och djursjukvård tar du ett första steg mot en framtid som t.ex. entreprenör inom hundsporten, veterinär, djursjukvårdare eller hundförande polis. Inriktningen ger dig goda yrkeskunskaper inom området hund och djurens hälso- och djursjukvård samt förbereder dig för vidare studier på högskola och universitet.

Är du intresserad och vill veta mer? Anmäl ditt intresse nedan. Intresseanmälan är inte bindande.

Är du intresserad och vill veta mer om Naturbruksprogrammet, Djurvård: Hund, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Naturbruksprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Naturbruksprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3. Från och med hösten 2023 ingår grundläggande behörighet i alla yrkesprogram.

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Naturbruksprogrammet, Djurvård: Hund så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
JENSEN gymnasium Haninge
Västerhaninge

JENSEN gymnasium Haninge

Hösten 2023 startar JENSEN gymnasium Haninge i Västerhaninge – ett högskoleförberedande naturbruksgymnasium med inriktningarna Ridgymnasium samt Hund och djursjukvård. Båda inriktningarna läses som utökat program för samhällsvetenskaplig eller naturvetenskaplig behörighet. JENSEN lägger lika stor vikt vid de teoretiska ämnena som...

Läs mer om JENSEN gymnasium Haninge och visa alla program.

Sponsrad