VVS- och fastighetsprogrammet

VVS- och fastighetsprogrammet, Ventilation

Jämtlands Gymnasium, i Östersund
Undervisningsform
Lärlingsutbildning
Nästa startdatum
Undervisningsform
Lärlingsutbildning
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Utbildningsinfo

VVS- & fastighets­programmet, Ventilation (Lärling)

Om du känner att du är praktiskt lagd och gillar att lösa problem ska du titta närmare på det här programmet. Arbetsmarknaden har stora behov av uppfinningsrika fixare som får det att funka.

VVS- och fastighetsprogrammet riktar sig till dig som är intresserad av VVS-, kyl- och fastighetsteknik. Du får kunskaper om service, underhåll, installation, drift och produktion inom dessa områden. Du lär dig ellära, systemkunskap, verktyg och materialkännedom. Det är också viktigt att lära sig funktion och konstruktion inom VVS-, kyl- och värmepumpsystem.
Under utbildningen kommer du också att vara ute på arbetsplatsförlagt lärande (APL) där du får praktisk erfarenhet hos företag samt knyter viktiga kontakter i branschen.

Är du intresserad och vill veta mer om VVS- och fastighetsprogrammet, Ventilation, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Lärlingsutbildning
  • Östersund

Behörighet

För behörighet till VVS- och fastighetsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till VVS- och fastighetsprogrammet, Ventilation

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Jämtlands gymnasieförbund. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: 83182 Östersund
Telefon: 063-14 02 00
Mejladress: gymnasieantagningen@jgy.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om VVS- och fastighetsprogrammet, Ventilation så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Jämtlands Gymnasium
Jämtlands Gymnasieförbund
831 82 Östersund

Lyckas med dina studier och nå dina mål på Jämtlands Gymnasium

Vill du satsa på något du är genuint intresserad av? Jämtlands Gymnasium tror att dina studieresultat kommer bli bättre om du trivs i skolan. Jämtlands Gymnasium erbjuder upp till 18 nationella program, med en hel rad av olika profiler och...

Läs mer om Jämtlands Gymnasium och visa alla program.

Sponsrad