Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Introduktionsprogrammet, Individuellt alternativ

Burgårdens gymnasium
Programinformation
Göteborg
Introduktionsprogrammet
Introduktionsprogrammet. Individuellt alternativ

Om utbildningen

Introduktionsprogrammet, Individuellt alternativ

Vill du bli behörig till ett nationellt program, skaffa dig en väg in i arbetslivet eller göra dig redo för någon annan utbildning? Då har vi tre introduktionsprogram som du kan välja mellan. På introduktionsprogrammen lägger vi upp dina studier, och din praktik, så att de passar för din bakgrund, din person och dina framtidsplaner.

Individuellt alternativ

På introduktionsprogrammet individuellt alternativ lägger vi upp dina studier, och din praktik, så att de passar för din bakgrund, din person och dina framtidsplaner.

Din utbildning utformas efter dina förutsättningar. Du läser de grundskoleämnen du saknar och utbildningen pågår i ett till tre år. I en lugn och trygg miljö studerar du utifrån din individuella studieplan. Du kan gå i en grupp med eget hemklassrum, eller tillsammans med elever från andra grupper. 

AST-enheten har utbildningar för dig med diagnos inom autismspektrum. Personalen på enheten utgör ett team med olika professioner som strävar efter att skapa en så god lärmiljö som möjligt för alla elever. I teamet ingår specialpedagoger och speciallärare, ämneslärare och resurspedagoger – alla med bred kompetens och mångårig erfarenhet. Vi har ett nära samarbete med kurator och skolsköterska. Vårt förhållningssätt bygger på tillit och respekt där hänsyn tas till funktionsvariationer och där elevernas starka sidor lyfts fram.

Är du intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogrammet, Individuellt alternativ, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Gymnasieexamen

Läser du Introduktionsprogram blir du behörig till ett nationellt gymnasieprogram.

Ansökan

Ansök till Introduktionsprogrammet, Individuellt alternativ

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Göteborgsregionen. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 507340222 Göteborg
Telefon: 031-335 51 30
Mejladress: gymnasieantagningen@goteborgsregionen.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogrammet, Individuellt alternativ så kommer skolan att kontakta dig.

Burgårdens gymnasium

Burgårdens gymnasium - där yrkesdrömmar blir verklighet

På Burgården utbildar vi för verkligheten, och precis som i verkligheten är vår skola en myllrande värld, med massor av inriktningar, människor och möten. Vi erbjuder yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram. Vi är en mångkulturell skola med elever från alla...


Läs mer om Burgårdens gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Burgårdens gymnasium

Skånegatan 20
402 29 Göteborg

 Visa telefonnummer
goteborg.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Introduktionsprogrammet, Individuellt alternativ från Burgårdens gymnasium, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Påminn mig om öppet hus
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information