Visa gymnasium.se som: Mobil

Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Färskvaror, delikatess & catering

Gislaveds gymnasium
Programinformation
Ort: Gislaved
Utbildningstyp: Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Utbildningsinfo

Läs Färskvaror, delikatess och catering på Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Gislaveds gymnasium i Gislaved

Studera Färskvaror, delikatess och catering på Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Gislaveds Gymnasium

Är du intresserad av att sälja och organisera mat och råvaror? Då borde du kolla in inriktningen Färskvaror, delikatess och catering på Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Gislaveds gymnasium i Gislaved. En lärlingsutbildning som förbereder dig för socialt bemötande, kundservice och entreprenörskap.

Mat och företagande kombinerat

Du blir utbildad kring mat, råvaror, drycker, tillagning och de regler och ansvar som gäller vid tillagning av mat. Du fokuserar även på företagsekonomi, marknadsföring, försäljning, och service. Efter studierna så är du rustad för att arbeta med och sälja mat och livsmedel i butiker och företag, och kan till exempel arbeta på en cateringfirma, i en delikatessdisk eller sköta och driva ett eget café.

En lärlingsutbildning

Inriktningen Färskvaror, delikatess och catering är en lärlingsutbildning vilket innebär att mer än hälften av studietiden är förlagd till arbetsplatser för att du som elev ska få så mycket praktisk erfarenhet som möjligt.

Kurser i träningslära

För dig som är intresserad av sport och idrotts så finns möjligheten att läsa kurser inom Träningslära, riktat mot antingen fotboll, volleyboll, eller en allmän inriktning.

Är du intresserad och vill veta mer om Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Färskvaror, delikatess & catering, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För att vara behörig till ett yrkesprogram måste du ha godkänt betyg i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik och i minst fem ämnen till från grundskolan.

Ansökan

Ansök till Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Färskvaror, delikatess & catering

Som boende i samma kommun som Gislaveds gymnasium söker du till programmet via Antagningskansliet i Gislaved. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Gislegatan 1, 332 33 Gislaved
Telefon: 0371-819 00
E-post: britt-marie.einarsson@edu.gislaved.se

Gymnasieexamen

Yrkesförberedande gymnasieprogram. För att bli högskolebehörig kan du välja att läsa kurser inom ditt individuella val som leder till högskolebehörighet.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Färskvaror, delikatess & catering så kommer skolan att kontakta dig.

Gislaveds gymnasium

Gislaveds gymnasium

Gislaveds Gymnasium ligger i centrala Gislaved och är en kommunal gymnasieskola. Här kan du välja bland många olika program och inriktningar, från teoretiska och högskoleförberedande till praktiska yrkesutbildningar som ger dig stora jobbmöjligheter. Om du saknar behörighet inför gymnasiet så...


Läs mer om Gislaveds gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Gislaveds gymnasium

Gislegatan 5
332 33 Gislaved

 Visa telefonnummer
gisgym.gislaved.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensioner
Det finns inga recensioner än.
Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Färskvaror, delikatess & catering, fyll i följande uppgifter: