Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

EduPlanet - Internationella Språkresor Spanien

EduPlanet
Programinformation
Spanien
Språkresor

EduPlanet - Internationella Språkresor Spanien

EduPlanet språkresor Spanien

Internationell språkresa för ungdomar till Spanien med EduPlanet

EduPlanet ger dig möjlighet att åka på internationell språkresa till Spanien för ungdomar i åldern 15-17 år. Alla deras språkskolor i Spanien och övriga länder för ungdomar är internationellt väletablerade. Du läser alltid tillsammans med ungdomar från andra länder, dvs ej med klassen fylld av svenskar. Allt i en stimulerande mix av undervisning, aktiviteter och utflykter. Konceptet är lustfyllt och givande vilket underlättar språkinlärningen och gör upplevelsen positiv. EduPlanet har fem trevliga orter i Spanien att välja på för ungdomar. 

Du får en trygg språkresa och skaffar kompisar från hela världen

Språkkurserna är vanligtvis två, tre eller fyra veckor långa och du pluggar spanska tillsammans med ungdomar från andra länder som är i din ålder. Både du och dina föräldrar kan känna er trygga under språkresan. Alkohol och droger är strängt förbjudet och personal både på plats och hemma i Sverige finns alltid tillgänglig för såväl dig som för dina föräldrar. Samtidigt som EduPlanet vet hur viktigt det är med trygghet är man också säker på att du får en fantastisk upplevelse med både minnen och vänner för livet genom din språkresa!

Under din språkresa bor du tillsammans med andra elever på skolans residens eller hos en värdfamilj. Genom att bo i värdfamilj får du extra språkträning och en större inblick i det dagliga livet i Spanien. I alla boendetyper ingår frukost, lunch, middag och mellanmål.

Studera i Spanien

¡Bienvenidos a España! Spanien är landet som ligger lagom långt borta, har skönt klimat, många soltimmar och fantastiska tapas. Spanska är världens näst största språk och du lär dig därmed ett väldigt användbart språk.

Orter i Spanien dit du kan åka på språkresa med EduPlanet:

Benalmádena: Du läser på Colegio Maravillas i staden Benalmádena, som är lagom stor och där du har närhet till sol och bad på solkusten. Skolan rekommenderas för dig som söker en aktiv och rolig kurs med närhet till flera olika städer och möjlighet till många sportaktiviteter.

Cadiz: Här pluggar du på CLIC International House, där du undervisas av specialiserade lärare som kombinerar lektioner, aktiviteter och fritid på ett sätt som garanterar att du förbättrar din spanska genom att öva språket både i och utanför klassrummet. Staden är känd för vattensporter och en avslappnande atmosfär.

Marbella: Du läser på Enforex, där språkstudierna kombineras med roliga och spännande utflykter och aktiviteter. För dig som vill finns möjlighet att ägna extra tid till fotboll, tennis, golf, ridning, paddleball eller simning.

San Sebastián: Plugga på Lacunza International House i otroligt vackra San Sebastián i norra Spanien. På stadens tre sandstränder kan du testa surfing och andra spännande strandsporter.

Tarragona: Läs spanska på IH i Tarragona, där du har nära till både havet och storstaden Barcelona. Tryggt och skräddarsytt för dig som åker utomlands för första gången.

Är du intresserad och vill veta mer om EduPlanet - Internationella Språkresor Spanien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ta kontakt med Språkpunkten

Fyll i uppgifterna så mailar EduPlanet dig gärna information om skola, stad eller land du är intresserad av:

EduPlanet

EduPlanet-språkresor

Åk på internationell språkresa för ungdomar med EduPlanet

EduPlanet (tidigare Språkpunkten) erbjuder ett brett urval av givande och glädjefyllda språkresor till många länder och orter under sommaren för ungdomar. Ta chansen att åka till länder som England, Malta, Spanien, Tyskland, Frankrike eller USA och förbättra dina språkkunskaper. Språkresorna...


Läs mer om EduPlanet och visa alla program.

Kontaktuppgifter till EduPlanet

EduPlanet

Sysslomansgatan 35A
75223 Uppsala

 Visa telefonnummer
www.eduplanet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Emelie
(5)
Ett stort tack för hjälpen med allt vad gäller Emelies språkvecka i Spanien. Hon hade en fantastisk vecka med en underbar "mamma" och bra lärare. Hon är mycket nöjd med undervisningen, utflykterna, mat och boende! Jag som förälder ser ju också att hon "vuxit" med uppgiften att "klara sig" på egen hand utan oss, men jag är väldigt tacksam för att...
Visa hela
Ylva
(5)
Innan jag åkte iväg på min resa var jag nervös. Jag var orolig över att jag inte kände någon annan, och hade fått för mig att alla andra skulle komma med en kompis. Men när jag väl kom till Benalmadena försvann en efter en av farhågorna, som om dom aldrig funnits där. Min rumskompis visade sig vara extremt trevlig, rolig och överhuvud taget härl...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med EduPlanet

Fyll i uppgifterna så mailar EduPlanet dig gärna information om skola, stad eller land du är intresserad av:

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: