Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

EduPlanet- Internationella Språkresor Frankrike

EduPlanet
Programinformation
Frankrike
Språkresor

EduPlanet- Internationella Språkresor Frankrike

EduPlanet språkresor frankrike

Åk på internationell språkresa för ungdomar till Frankrike med EduPlanet

EduPlanet erbjuder språkresor för ungdomar till Frankrike på fem olika orter i landet. De flesta av deltagarna är i åldern 15-17 år och kommer från andra länder. EduPlanets språkskolor i Frankrike är väletablerade internationella skolor med specifikt sammansatta paket för just ungdomar. Till skillnad från många andra arrangörer går du i en internationell klass med få svenska deltagare, vilket underlättar språkinlärningen och t ex skapar många nya vänner. Om du vill gå på lustfyllda och givande språklektioner i kombination med roliga aktiviteter för att få en kick i din språkutveckling och som individ, allt i en trygg miljö - då ska du åka på en språkresa till Frankrike med EduPlanet!

Välj en trygg språkresa och få vänner från hela världen

Det vanliga är att språkkurserna är två, tre eller fyra veckor långa och att du studerar språket tillsammans med ungdomar i din ålder som kommer från andra länder. Personal på plats och hemma i Sverige finns alltid tillgänglig både för elev och föräldrar, och alkohol och droger är strikt förbjudet. EduPlanet vet hur viktigt det är med trygghet både för dig som elev och för dina föräldrar. Förutom att trygghet är ett viktigt fokus vet man på EduPlanet även att du får en rolig upplevelse med både minnen och vänner för livet på din språkresa!

Under språkresan bor du i en värdfamilj eller med andra elever på skolans residens. När du bor hos en värdfamilj får du extra språkträning och en större inblick i vardagslivet i landet du besöker. I alla boendetyper ingår frukost, lunch, middag och mellanmål.

Studera i Frankrike

Vive la France! Frankrike är landet med runt 65 miljoner människor som i alla tider har lockat såväl språkstudenter som turister. Detta är tack vare ett världsberömt kök, fantastiska sevärdheter och ett varierande landskap. Välj att åka till den Franska Rivieran eller den idylliska landsbygden.

Orter i Frankrike dit du kan åka på språkresa med EduPlanet:

Antibes: Det här är resmålet för dig som vill åka på språkresa till en lagom stor fransk stad, där du kan njuta av sol och bad. Du läser på Centre Internationale D'Antibes (CIA), som håller hög klass både gällande studier och fritidsaktiviteter.

Biarritz: Du pluggar centralt i Biarritz på skolan France Langue. Staden domineras av hav och strandliv och är ett mecka för surfare i Europa. Du kan även testa aktiviteter som rugby, ridning och golf eller vandra i den vackra naturen.

Cannes: Här pluggar du på CIA och kan på din fritid njuta av segling, lata stranddagar med andra internationella ungdomar eller utflykter till lokala nöjes- och djurparker. Cannes är den tredje största staden på den Franska Rivieran.

Nice: Rivierans huvudstad, där du hittar nöjen, kulturella upplevelser och ett härligt klimat. Du förbättrar din franska snabbt på IH Nice, som är en stor språkskola med gott rykte centralt i Nice.

Vichy: Du läser på en av Frankrikes bästa skolor för språkresor, CAVILAM, i denna genuina och undangömda stad. Här är det lätt att skaffa vänner samtidigt som du förbättrar din franska genom att delta i de aktiviteter skolan erbjuder.

Är du intresserad och vill veta mer om EduPlanet- Internationella Språkresor Frankrike, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ta kontakt med Språkpunkten

Fyll i uppgifterna så mailar EduPlanet dig gärna information om skola, stad eller land du är intresserad av:

EduPlanet

EduPlanet-språkresor

Åk på internationell språkresa för ungdomar med EduPlanet

EduPlanet (tidigare Språkpunkten) erbjuder ett brett urval av givande och glädjefyllda språkresor till många länder och orter under sommaren för ungdomar. Ta chansen att åka till länder som England, Malta, Spanien, Tyskland, Frankrike eller USA och förbättra dina språkkunskaper. Språkresorna...


Läs mer om EduPlanet och visa alla program.

Kontaktuppgifter till EduPlanet

EduPlanet

Sysslomansgatan 35A
75223 Uppsala

 Visa telefonnummer
www.eduplanet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Karin
(4)
Det är en otroligt vacker region och från Antibes så är det väldigt lätt och åka till närliggande städer som Cannes och Nice där det finns mycket att se, förutom att Antibes själv är väldigt trevligt och vackert. Fritidsaktiviterna som skolan erbjöd var bra. Men det var också bra att man hade möjligheten att inte delta, speciellt om man är li...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med EduPlanet

Fyll i uppgifterna så mailar EduPlanet dig gärna information om skola, stad eller land du är intresserad av:

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: