Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

EduPlanet- Internationella Språkresor USA

EduPlanet
Programinformation
USA
Språkresor

EduPlanet- Internationella Språkresor USA

Språkresor till New York, USA med EduPlanet

Internationell språkresa för ungdomar till New York, USA med EduPlanet

EduPlanet och partnerskolan LaL erbjuder internationella språkresor till New York i USA där du kan utveckla din engelska i en stimulerande och säker omgivning. EduPlanet arbetar enbart med väletablerade språkskolor med stor erfarenhet av just ungdomskurser. De flesta deltagare är i åldern 14-17 år och söker en internationell miljö med få svenskar. Du läser alltså tillsammans med ungdomar från andra länder vilket hjälper språkutvecklingen samtidigt som det ger dig nya vänner från hela världen.

EduPlaneta unika koncept garanterar lustfyllda och givande språklektioner i kombination med roliga aktiviteter och utflykter. Detta sammantaget ger ofta en kick för ungdomarna, såväl språkmässigt som socialt! I New York studerar du på det trevliga Rose Hill Campus, i äkta universitetsmiljö. Välkommen!

Åk på en trygg språkresa där du möter ungdomar från hela världen

Språkkurserna med EduPlanet är vanligtvis en, två eller tre veckor långa och du läser språket tillsammans med ungdomar i din ålder som kommer från länder över hela världen. EduPlanet vet hur viktigt det är att både du och dina föräldrar känner er trygga under språkresan. Det är strängt förbjudet med alkohol och droger och personal finns alltid tillgänglig både för dig på resmålet och för dina föräldrar hemma i Sverige. Samtidigt som EduPlanet fokuserar starkt på trygghet är de också säkra på att din språkresa blir en rolig upplevelse med såväl vänner som minnen för livet!

Språkresor till New York i USA på LAL’s sommarskolor

LAL har sommarskolor i New York, som är fantastiska ställen att lära sig engelska samtidigt som du har roligt och träffar nya kompisar från olika länder i världen! När du läser på LAL har du ett fullspäckat schema med förmiddagslektioner, utflykter samt eftermiddags- och kvällsaktiviteter, där du också får träna dina språkfärdigheter i vardagliga och verkliga situationer. Kurserna ger dig en bra blandning av studier och roliga och givande fritidsaktiviteter. LAL New York finns i Fordham University's lokaler, vilket gör att du får uppleva ett traditionellt amerikanskt campus i stadsmiljö, endast 17 minuter från centrala Manhattan.

Det finns två olika campus du kan välja mellan:

  • Rose Hill Campus där deltagarna är 13-18 år
  • Lincoln Center Campus där deltagarna är 16-20 år.

Alla elever bor i säkra, personalövervakade residens och har 15 timmar undervisning per vecka som hålls av professionella, kvalificerade lärare. I priset ingår alla måltider, ett spännande och omfattande aktivitetsprogram, utflykter samt transfer från utvalda flygplatser.

New York som resmål

New York är ett av världens mest populära resmål och väldigt attraktivt för språkresor. ”Staden som aldrig sover” erbjuder det mesta och det bästa av allt, här möts du av oändliga möjligheter. LAL erbjuder en mängd olika spännande aktiviteter för att du ska få ut det mesta av din språkresa. Under dagarna får du följa med på hel- och halvdagsutflykter till sevärdheter i New York som Times Square, Central Park, Ellis Island & Frihetsgudinnan. På kvällarna ordnas det också aktiviteter som filmkvällar, lektioner i fotografering och disco.

Är du intresserad och vill veta mer om EduPlanet- Internationella Språkresor USA, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ta kontakt med Språkpunkten

Fyll i uppgifterna så mailar EduPlanet dig gärna information om skola, stad eller land du är intresserad av:

EduPlanet

EduPlanet-språkresor

Åk på internationell språkresa för ungdomar med EduPlanet

EduPlanet (tidigare Språkpunkten) erbjuder ett brett urval av givande och glädjefyllda språkresor till många länder och orter under sommaren för ungdomar. Ta chansen att åka till länder som England, Malta, Spanien, Tyskland, Frankrike eller USA och förbättra dina språkkunskaper. Språkresorna...


Läs mer om EduPlanet och visa alla program.

Kontaktuppgifter till EduPlanet

EduPlanet

Sysslomansgatan 35A
75223 Uppsala

 Visa telefonnummer
www.eduplanet.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med EduPlanet

Fyll i uppgifterna så mailar EduPlanet dig gärna information om skola, stad eller land du är intresserad av:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: