Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

EduPlanet- Internationella Språkresor Malta

EduPlanet
Programinformation
Malta
Språkresor

EduPlanet- Internationella Språkresor Malta

EduPlanet språkresa till New York, USA

Åk på en internationell språkresa för ungdomar till Malta med EduPlanet

För dig som är i åldern 15-17 år har EduPlane riktigt bra språkresor till Malta. På EduPlanets språkskolor på Malta läser du på väletablerade internationella språkskolor och tillsammans med ungdomar från andra länder, ej alltså med halva klassen fylld av svenskar! Ni umgås i en trygg miljö under välordnade former. Detta tillsammans med skräddarsydda aktiviteter för ungdomar och i en positiv atmosfär gör att din språkinlärning får bästa möjliga chans att utvecklas positivt. När du åker på språkresa med EduPlanet får du alltid lustfyllda och givande språklektioner i kombination med roliga utflykter och aktiviteter - ett positivt minne för livet!. På Malta kan du åka till St Julians eller St Paul´s Bay.

Åk på en trygg språkresa och lär känna ungdomar från hela världen

Språkkurserna är vanligtvis två, tre eller fyra veckor långa och du pluggar språket tillsammans med ungdomar som är i din ålder, men som kommer från andra länder. EduPlanet har ett stort fokus på att både du och dina föräldrar ska känna er trygga under språkresan. Personal är alltid tillgänglig för dig på språkresedestinationen och dina föräldrar hemma i Sverige kan alltid nå EduPlanets personal. Det är strikt förbjudet med alkohol och droger. Samtidigt som EduPlanet fokuserar på trygghet är man samtidigt säker på att du får en rolig upplevelse med både vänner och minnen för livet!

Malta som resmål

Malta är ett av de vackraste och populäraste resmålen i medelhavsområdet och ett paradis för dig som gillar vattensporter. Maltas kust bjuder på klart vatten och övervägande klippor och grottor med en rik fauna som älskas av dykare. Skolan anordnar dykkurser för dig som vill prova på att dyka. Andra möjliga sportaktiviteter är tennis, golf, ridning och bergsklättring. Det finns även megalitiska tempel och katakomber väl värda att besöka.

Språkresor på Malta med Languages Plus

När du åker till Malta på en språkresa för ungdomar läser du på Languages Plus, som har lång erfarenhet av att erbjuda språkkurser till internationella studenter. Undervisningen sker mycket genom dialoger mellan elever och lärare och undervisningsmaterialet är ofta artiklar från tidningar, för att du ska få jobba med aktuellt material och få inblick i Maltas historia, kultur, sport med mera. Under sommarmånaderna finns det ungdomskurser på Languages Plus i St Julians och St Paul's Bay.

St Julians:
St Julians, om ligger vid kusten är en charmig ort, där Maltas absolut bästa nöjesliv finns. Språkskolan Languages Plus ligger i en lugn del av St Julians-bukten och här hittar du skolan i en vacker byggnad från 1900-talet. På skolområdet ligger studentbostäderna, ett café med restaurang, studierum, videorum, volleybollplan, bibliotek- och spelrum och kanske en av Maltas största pooler! Du bor bekvämt i residens på skolområdet i 3- eller 7-bäddsrum. Ungdomskursen i St Julians är för deltagare i åldern 14-21 år.

St Paul's Bay:
St Paul's Bay/Buggiba är lugnare än St Julians, men ändå fullt av liv, och passar eprfekt för ungdomar i lite yngre åldrar. Skolan är belägen nära stranden och havet, vilket gör att ni kan ha många aktiviteter på stranden och kanske till och med ta ett dopp innan eller efter skoldagen. Även här bor du på residens, oftast i 3-bäddsrum. På residenset finns en liten pool och ett soldäck och du har endast fem minuters promenad till skolan och stranden. Kurserna i St Paul’s Bay hålls endast under somrarna och för ungdomar i åldern 13-17 år. 

Är du intresserad och vill veta mer om EduPlanet- Internationella Språkresor Malta, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ta kontakt med Språkpunkten

Fyll i uppgifterna så mailar EduPlanet dig gärna information om skola, stad eller land du är intresserad av:

EduPlanet

EduPlanet-språkresor

Åk på internationell språkresa för ungdomar med EduPlanet

EduPlanet (tidigare Språkpunkten) erbjuder ett brett urval av givande och glädjefyllda språkresor till många länder och orter under sommaren för ungdomar. Ta chansen att åka till länder som England, Malta, Spanien, Tyskland, Frankrike eller USA och förbättra dina språkkunskaper. Språkresorna...


Läs mer om EduPlanet och visa alla program.

Kontaktuppgifter till EduPlanet

EduPlanet

Sysslomansgatan 35A
75223 Uppsala

 Visa telefonnummer
www.eduplanet.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Ellen
(4)
En dag kall vinterdag bestämde jag mig. Jag bestämde mig för att åka ensam till Malta. Tidigare hade jag försökt få med mig en kompis men det var ingen som kunde. Några månader senare, dagen innan då jag skulle åka till Malta var jag supernervös, jag frågade till och med min mamma om hon kunde följa med. Dagen efter tog jag min resväska och ...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med EduPlanet

Fyll i uppgifterna så mailar EduPlanet dig gärna information om skola, stad eller land du är intresserad av:

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: