Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

EduPlanet- Internationella Språkresor Tyskland

EduPlanet
Programinformation
Tyskland
Språkresor

EduPlanet- Internationella Språkresor Tyskland

Språkresor till Tyskland med EduPlanet

Internationell språkresa för ungdomar till Tyskland med EduPlanet

EduPlanet erbjuder internationella språkresor till Tyskland för ungdomar där de flesta deltagare är i åldern 15-17 år. I Tyskland erbjuder de språkresor till väletablerade språkskolor där du går tillsammans med ungdomar från andra länder. Få svenskar och en stimulerande miljö underlättar din språkinlärning och ger ofta vänner från hela världen. Med EduPlanet får du lustfyllda och givande språklektioner som kombineras med roliga utflykter och aktiviteter. Sammantaget ger det en svårslagen upplevelse där såväl du som din språkutveckling får en kick. I Tyskland har EduPlanet valt ut 6 olika orter och skolor för språkresor till ungdomar.

Få kompisar från hela världen och åk på en trygg språkresa

Vanligtvis är språkkurserna två, tre eller fyra veckor långa och du läser tyska tillsammans med ungdomar i din ålder som kommer från andra länder. EduPlanet vet att det är viktigt att både du och dina föräldrar ska kunna känna er trygga under språkresan. Det är därför strikt förbjudet med alkohol och droger och personal finns alltid tillgänglig både på resmålet för dig och hemma i Sverige för dina föräldrar. Samtidigt som EduPlanet har et stort fokus på trygghet är man också säker på att du får en rolig upplevelse med både vänner och minnen för livet!

Du bor tillsammans med andra ungdomar på skolans residens eller hos en värdfamilj under din språkresa. När du bor i en värdfamilj får du extra språkträning och bättre inblick i det dagliga livet i Tyskland. I alla boendetyper ingår frukost, lunch, middag och mellanmål.

Studera i Tyskland

Tyskland är ett land med ett levande kulturliv och en lång historia, vilket gör det till ett spännande och roligt land att studera i. Folket beskrivs ofta som gästvänliga och sociala och landet är mycket naturskönt med allt från snötäckta alplandskap till bördiga vinodlingar och modernt storstadsliv.

Orter i Tyskland dit du kan åka på språkresa med EduPlanet:

Aschaffenburg: Du läser på DID, som har mycket hög kvalité på sina språkkurser och på fritiden kan du besöka stadens vackra slott, besöka någon av stadens butiker och restauranger eller delta i de aktiviteter som anordnas i kursen som sportaktiviteter eller musik-quiz.

Augsburg: En charmig studentstad i Bayern, där du läser språkkurser av hög kvalité på DID. Delta i bland annat sportaktiviteter, musik-quiz, disco och temakvällar.

Berlin (DID): Läs på DID i stadsdelen Mitte centralt i storstaden Berlin. Ta del av stadens historia, shoppingutbud och kultur samt delta i alla de aktiviteter som skolan anordnar.

Berlin (GLS): Du läser på GLS i Berlin och kan välja mellan fem olika alternativ. Ta del av storstaden Berlins utbud såväl som sol och bad och andra sommaraktiviteter.

Freiburg: Här läser du på ESL Freiburg som ligger i en vacker skogsomgivning, men med bara 20 minuter till stadskärnan. Du får en språkkurs med kvalitet i en gemytlig atmosfär.

Wiesbaden: Du läser på DID som håller hög kvalité på sina språkkurser. Staden är rik och vacker och med ett världsberömt casino, mycket sevärdheter och ett imponerande centrum. Aktiviteter och heldagsutflykter anordnas av skolan.

Är du intresserad och vill veta mer om EduPlanet- Internationella Språkresor Tyskland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ta kontakt med Språkpunkten

Fyll i uppgifterna så mailar EduPlanet dig gärna information om skola, stad eller land du är intresserad av:

EduPlanet

EduPlanet-språkresor

Åk på internationell språkresa för ungdomar med EduPlanet

EduPlanet (tidigare Språkpunkten) erbjuder ett brett urval av givande och glädjefyllda språkresor till många länder och orter under sommaren för ungdomar. Ta chansen att åka till länder som England, Malta, Spanien, Tyskland, Frankrike eller USA och förbättra dina språkkunskaper. Språkresorna...


Läs mer om EduPlanet och visa alla program.

Kontaktuppgifter till EduPlanet

EduPlanet

Sysslomansgatan 35A
75223 Uppsala

 Visa telefonnummer
www.eduplanet.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med EduPlanet

Fyll i uppgifterna så mailar EduPlanet dig gärna information om skola, stad eller land du är intresserad av:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: