Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

EduPlanet- Internationella Språkresor England

EduPlanet
Programinformation
Storbritannien
Språkresor

EduPlanet- Internationella Språkresor England

EduPlanet språkresor till England

Åk på internationell språkresa för ungdomar till England med EduPlanet

EduPlanet erbjuder mycket uppskattade språkresor för ungdomar till England där de flesta är i åldern 15-17 år. Beroende på innehåll och miljö kan du välja mellan nio olika orter i England. Samtliga dessa språkskolor är väletablerade med specifikt sammansatta paket där språkkurs kombineras med aktiviteter för just ungdomar. Till skillnad från många andra arrangörer är alla klasser internationella med få svenska deltagare, vilket underlättar språktinlärningen och skapar en härlig atmosfär. När du åker på språkresa med EduPlanet får du lustfyllda och givande språklektioner som varieras med roliga aktiviteter och utflykter - ett positivt minne för livet! 

Välj en trygg språkresa där du får nya kompisar från hela världen

Språkkurserna är vanligtvis två, tre eller fyra veckor långa och du får studera språk tillsammans med ungdomar i din ålder som kommer från andra länder. EduPlanet vet hur viktigt det är att både du som elev och dina föräldrar känner sig trygga. Personal finns alltid tillgänglig både för elev och föräldrar, och alkohol och droger är strängt förbjudet. Samtidigt som trygghet är ett stort fokus vet man på EduPlanet också att du får en rolig upplevelse med både minnen och vänner för livet! 

Under språkresan bor du hos en värdfamilj eller med andra ungdomar på skolans residens. I värdfamilj får du extra språkträning och större inblick i det dagliga livet i landet du besöker. I alla boendetyper ingår frukost, lunch, middag och mellanmål.

Studera i England

I England finns mycket för dig att upptäcka! Kanske lockar kilometerlånga sandstränder i Bournemouth eller den charmiga studentstaden Chester? Oavsett vad du väljer så lovar EduPlanet att du kommer få en glädjefylld och givande språkresa!

Orter i England dit du kan åka på språkresa med EduPlanet:

Ascot: På UIC i Ascot har du möjlighet att träffa vänner från hela världen, förbättra dina kunskaper i engelska samt vara med på en rad roliga aktiviteter och utflykter. UIC vill att lärande ska vara ett äventyr men att du ska känna dig trygg samtidigt. UIC har ett gott rykte och erbjuder välorganiserade och roliga språk- och aktivitetskurser.

Bournemouth: Åk på språkresa till Bournemouth och njut av Englands varmaste och soligaste klimat. När du är klar med dina språkstudier för dagen kan du ta del av sport- och badaktiviteter på de långa vita stränderna.

Chester: Studera engelska i Chester, som är en av Englands äldsta, men också vackraste städer. Din språkkurs i engelska kombineras med roliga aktiviteter och besök. Allt är tryggt övervakat av skolans personal och lärare. Som elev bor du i en noga utvald värdfamilj som bor på promenadavstånd eller en kort bussresa från skolan. 

Manchester: ELC Manchester Academy of English grundades 1991 bedriver språkkurser i engelska för internationella studenter. I samarbete med Manchester City Football Club Youth Academy erbjuds en unik möjlighet att kombinera din språkkurs med fotbollsträning.

Brighton: Studera engelska i kust- och musikstaden Brighton - ett klassikt resmål för just språkresor! Skolan Kaplan ordnar sommarkurser för deltagare mellan 12-17 år med boende på residens. I Brighton får du ut det mesta av din språkresa!

Är du intresserad och vill veta mer om EduPlanet- Internationella Språkresor England, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ta kontakt med Språkpunkten

Fyll i uppgifterna så mailar EduPlanet dig gärna information om skola, stad eller land du är intresserad av:

EduPlanet

EduPlanet-språkresor

Åk på internationell språkresa för ungdomar med EduPlanet

EduPlanet (tidigare Språkpunkten) erbjuder ett brett urval av givande och glädjefyllda språkresor till många länder och orter under sommaren för ungdomar. Ta chansen att åka till länder som England, Malta, Spanien, Tyskland, Frankrike eller USA och förbättra dina språkkunskaper. Språkresorna...


Läs mer om EduPlanet och visa alla program.

Kontaktuppgifter till EduPlanet

EduPlanet

Sysslomansgatan 35A
75223 Uppsala

 Visa telefonnummer
www.eduplanet.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner.

Axel, 15 år
(5)
Bland de bästa lärare jag har träffat. Undervisningsmaterial hänger någorlunda ihop med lärarna. Själva undervisningen i helhet var relevant och mycket bra. All skolpersonal va trevlig och hjälpsam. Trevlig familj, bra mat, bra rum. Huvudlokalerna var bra. Skolbyggnaden var bra placerat; nära vattnet och centrum. Utflykter har varit perfekta och...
Visa hela
Johan, 14 år
(4)
Det bästa med mina två veckor var att kunna använda faciliteterna hos Manchester City som är de bästa i världen! Vi fick använda mediacentret som Pelligrini använder före matchdag och även inomhusplanen. Jag gillade engelsklektionerna eftersom de hade fokus på fotboll vilket gjorde att jag lärde mig lättare. Jag lärde också känna massor av vänne...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med EduPlanet

Fyll i uppgifterna så mailar EduPlanet dig gärna information om skola, stad eller land du är intresserad av:

Recensioner
Utbildningsrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.

Du kanske också är intresserad av: