Visa gymnasium.se som: Mobil

El- och energiprogrammet, installation

Curt Nicolin Gymnasiet
Programinformation
Finspång
Antal elever: cirka 50 (.)
El- och energiprogrammet
  • Antagningspoäng: 220,0
    (medelvärde: 247,7) * statistik från 2019/20
elever konstruerar

Om utbildningen

Läs El- och energiprogrammet med inriktning installation

På CNG kan du läsa inriktningen installation. Båda utgångarna, installation och automation, ger dig en bred grund inom el-lära och samtidigt spetsar du din kunskap i styrning och programmering av maskiner och robotar. De olika utgångarna gör dig till antingen automationstekniker och industrielektriker eller till installationselektriker. Under dina tre år på CNG blir APL-praktik och studiebesök givna inslag där du möter och får inspireras av erfarna industrielektriker och tekniker på CNG:s företag eller av installationselektriker ute på olika anläggningar. Under skolans unika årskurs 3, är du under en stor del av skoltiden ute på praktik. Då får du kliva rakt in på framgångsrika företag, där du testar dina kunskaper på riktigt med hjälp och stöd av din handledare samt knyter värdefulla kontakter inför ditt framtida yrkesliv. 

Är du intresserad och vill veta mer om El- och energiprogrammet, installation, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till El- och energiprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

El- och energiprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till El- och energiprogrammet, installation

Du söker programmet via Gymnasieantagnigen i Östra samverkansområdet, Norrköping. Om du bor i en kommun som inte ingår i antagningskansliet söker du istället via din hemkommun.
Postadress: Gymnasieintagningen Östra samverkansområdet 601 81 Norrköping
Telefon: 011-150000
E-post: gymnasieintagningen@norrkoping.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om El- och energiprogrammet, installation så kommer skolan att kontakta dig.

Curt Nicolin Gymnasiet

Curt Nicolin Gymnasiet

Curt Nicolin Gymnasiet i Finspång

Curt Nicolin Gymnasiet ligger i Finspång och är en av Sveriges största friskolor och har funnits sedan 1996. CNG som friskola är icke vinstdriven och ägs av regionens industri och Finspångs kommun. Skolan erbjuder fyra gymnasieprogram; Teknikprogrammet, El- och energiprogrammet, Vård-...


Läs mer om Curt Nicolin Gymnasiet och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Curt Nicolin Gymnasiet

Finnvedsvägen 4
612 30 Finspång

 Visa telefonnummer
www.cng.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om El- och energiprogrammet, installation från Curt Nicolin Gymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: