Vad kan Åva gymnasium erbjuda dig?

Åva gymnasium är en skola i Täby i Stockholms län. Skolan har unika samarbeten med flera högskolor och universitet, samt med företag, vilket öppnar många dörrar för dig som elev. Engagerade och skickliga lärare gör sitt yttersta för att du ska lära för livet och du har även tillgång till skolans elevhälsoteam som arbetar för att alla elever ska må bra och få det stöd de behöver.

Sedan hösten 2017 har Åva  nya och unika lokaler för Restaurang- och livsmedelsprogrammet. I skolans välsorterade bibliotek finns  över 17 000 böcker och två heltidsanställda bibliotekarier. För dig som vill komma undan ibland finns pluggverkstaden Kulan där du kan studera i lugn och ro när det passar dig.

Visa alla utbildningar på Åva gymnasium

Barn- och fritidsprogrammet

www.taby.se

Snittbetyg: 3,9

MG
Jag tog studenten från Åva för några år sedan men var under min tid där nöjd med . Tyckte vi hade bra kompetenta lärare, iallafall på naturlinjen, och en generell härlig atmosfär.
Peter hammarskog
Känns som att lärarna bara är där för att få betalt och bryr sig inte om ifall vi lär oss någonting eller inte.
Trevliga människor runt hela skolan. 90% bästa lärare.
Skolrecensioner