Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation

Arena Academy Göteborg
Programinformation
Göteborg
Samhällsvetenskapsprogrammet
marker Har lediga platser

Om utbildningen

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, information och kommunikation på INIT College i Göteborg
Är ditt stora intresse media, foto, Internet och film?

Är du intresserad av datorer? Tycker du det är roligt att skapa och bearbeta bilder, ljud, text och film? Är du en hands-on person som vill arbeta praktiskt samtidigt som du får påverka din omgivning? Då kanske Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning Medier, information och kommunikation på INIT College är något för dig.

Lär dig om webben, filmproduktion, journalistik och mycket mer

I utbildningen ingår olika former av medieproduktion, allt från webbdesign till filmproduktion. Du lär dig skapa webbsidor, öva dig att redigera bilder, ljud och film och använda program som Adobe Premiere Pro, Macromedia Dreamweaver och Flash bland mycket annat.

En framtida karriär inom IT och media

Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation ger dig en god grund för fortsatta studier och en framtida karriär inom IT och media, som exempelvis webbdesigner, journalist eller projektledare inom olika mediaområden.

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Samhällsvetenskapsprogrammet leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen.

Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Göteborgsregionen. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 507340222 Göteborg
Telefon: 031-335 51 30
Mejladress: gymnasieantagningen@goteborgsregionen.se

Reportage

Pamela pluggar natur på INIT Göteborg

Pamela är 17 år och studerar Naturvetenskapsprogrammets tredje år på INIT College, (International IT College of Sweden) i Göteborg. Hon berättar att det är lätt att få vänner på skolan och att lärarna verkligen bryr sig om eleverna. Pamela berättar mer om skolan i det här reportaget. Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation så kommer skolan att kontakta dig.

Arena Academy Göteborg

Arena Academy Göteborg - få ett försprång ut i världen

Arena Academy Göteborg är en fristående gymnasieskola i Göteborg. Här lär du dig avancerade kunskaper av proffsiga lärare. Arena Academy Göteborg tror på varje elevs förmåga och vilja, men ställer också krav. Som elev förväntas du arbeta hårt och anstränga...


Läs mer om Arena Academy Göteborg och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Arena Academy Göteborg

Elof Lindälvs gata 13
41458 Göteborg

 Visa telefonnummer
arenaacademy.se

Recensioner

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 4 recensioner.

Andrea

Rekomenderar totalt! Skolan har kvalificerade lärare som alltid ser till att du får den hjälpen du behöver, för att nå upp till dina mål inom studierna. Tvivla aldrig på att fråga dem efter stöd.

Fatima

Den e helt okej, jag gillar min proggarm det är intressant och fullt av kunskap som jag inte visste om innan. Skolan är jätte bra, lärarna hjälper oss mycket med läxor och grejer som vi inte kan.

Nellie J

Det är många som hävdar att skolan är dålig men det är långt ifrån sant. Trots att skolan är liten är lärarna välutbildade och ställer krav som är nödvändiga för att man ska kunna klara sig och utveckla sig. Tyvärr är det många som verkar anta att de är orättvisa men det är långt ifrån sant, lärarna på skolan hjälper eleverna så mycket de ba...

Visa hela
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(3,8)
Baseras på 4 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Samhällsvetenskapsprogrammet, Medier, info & kommunikation från Arena Academy Göteborg , fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Reportage
Pamela pluggar natur på INIT Göt...

Pamela är 17 år och studerar Naturvetenskapsprogrammets tredje år på INIT College, (International IT College of Sweden) i Göteborg. Hon berättar att det är lätt att få vänner på skolan och att lärarna verkligen bryr sig om eleverna. Pamela berättar mer om skolan i det här reportaget. 

Läs mer