Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

samhällsvetenskapsprogrammet

Communication Program – Samhällsvetenskapsprogrammet

Har du ett brinnande samhällsengagemang och vill göra skillnad? Framtiden behöver goda kommunikatörer och inspirerande ledare som vågar skapa förändring. Detta kan du bli på Communication Program på Thoren Business School Uppsala.

På Communication Program får du utveckla dina kommunikativa förmågor och dina ledaregenskaper genom utbildning i retorik, ledarskap och entreprenörskap. Communication Program har beteendevetenskaplig inriktning och genom studier i sociologi, filosofi och psykologi utvecklar du dina kunskaper om människor och deras beteende. I ledarskapsutbildningen får du lära dig att leda dig själv och andra. Alla dessa delar leder till att du har de redskap som behövs för att driva ett hållbart och framgångsrikt UF-företag.

Programfördjupning

Samhällsentreprenör
Är du intresserad av politik och historia? Om du dessutom vill utveckla din entreprenörsanda är den här inriktningen rätt för dig. Bred kunskap inom beteendevetenskap får du också med i bagaget, då det är den nationella inriktningen på programmet.

Är du intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Uppsala

Ansökan

Ansök till Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Uppsala. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Uppsala kommun Gymnasieantagningen, 753 75 UPPSALA
Telefon: 018-727 20 50
Mejladress: gymnasieantagningen@uppsala.se

Behörighet

För behörighet till Samhällsvetenskapsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska, geografi, historia, religion, samhällskunskap samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Inriktningen Ledar- och beteendevetenskap på Samhällsvetenskapsprogrammet ger dig en högskoleförberedande gymnasieutbildning.

Få kontakt med skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Skolrecensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Sara
11 maj 2021
Fantastiskt bra skola!

Skolan ligger centralt, nära till allt. Liten skola som gör skolan mer familjär. Lärarna är superbra, dem bryr sig verkligen i det arbete du gör och är väldigt noga med att man ...

Visa hela
5/5
Åk 3 Elev
13 dec 2018
Skolan passar alla!

Det bästa med skolan är att den är så individanpassad. Fredagar tillsammans med blockschemat gör att alla blir sedda och får den hjälp de behöver!

5/5
Amanda
10 dec 2018
Mycket bra

Tycker skolan är jättebra, lärarna är duktiga och engagerad. Mindre skola men bra lokaler och lärarna ser alla elever. Även roligt med UF och entreprenörskap.

Thoren Business School Uppsala
Väderkvarnsgatan 12
753 29 Uppsala

Thoren Business School Uppsala – för dig som vill mer

Är du ambitiös och målmedveten? Vill du mer? Oavsett om du vill starta eget, börja jobba eller studera vidare så har Thoren Business School utbildningen för dig! Med entreprenörskap i ständigt fokus har Thoren Business School Uppsala ett nära samarbete...

Läs mer om Thoren Business School Uppsala och visa alla program.

Sponsrad