Visa gymnasium.se som: Mobil

”Det bästa med TBS Uppsala är att det är en skola som finns mitt i näringslivet där allt händer och att det på många sätt mer känns som en arbetsplats där jag får utvecklas”. - Sandra Fredriksson, Business Program åk 3

Thoren Business School Uppsala - för dig som vill mer

Är du ambitiös och målmedveten? Vill du mer? Oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare har på Thoren Business School utbildningen för dig!

Med entreprenörskap i ständigt fokus har Thoren Business School Uppsala ett nära samarbete med näringslivet. Tack vare det värdefulla samarbetet startar en del av eleverna egna företag direkt efter studenten. Andra blir verksamma i Uppsalas näringsliv och får till och med ledarpositioner. TBS Uppsala är en lagom stor skola där alla blir sedda och du får möjlighet att utveckla din fulla potential.

Nära samarbete med företag

Thoren Business School samarbetar med en mängd företag i flera olika branscher. Tack vare dessa goda relationer kan man erbjuda dig som elev praktik, i form av Arbetsplatsförlagt lärande på ett företag. Du kan också få genomföra spännande projekt och case. Som exempel kan du lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning.

Starta eget företag

Oavsett vilket program du väljer har du under din tid på Thoren Business School möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Skolan samarbetar med Ung Företagsamhet. UF är Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Årliga resor – Business Trips

Varje år arrangerar Thoren Business School resor, så kallade Business trips för att du som elev ska få ytterligare värdefulla erfarenheter och kunskaper med dig. Tidigare Business trips har gått till bland annat Gambia, USA, Kina, och Spanien.

Centralt läge

Alla TBS-skolor ligger i city med närhet till alla företag som de samarbetar med. Genom att ta skolmiljön på allvar har man idag väldigt fina skolor på alla orter och gemenskapsytor som uppmuntrar till arbete, diskussion och avkoppling.


Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Uppsala, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Uppsala

Program

Video

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Uppsala.

Hitta till skolan

Thoren Business School Uppsala

Stora torget 7
753 20 Uppsala

 Visa telefonnummer
affarsgymnasiet.se

Recensioner

Tuva
(5)
Jag är sjukt nöjd över att ha valt Thoren. Mina lärare har trott på mig & fått mig att nå mina mål. Jag kommer sakna Thoren & alla som är på skolan. Det är som att lämna ett extra hem med dessa fantastiska individer, men dom har en liten plats i hjärtat & kommer alltid att ha det.
Joel Nordström
(5)
Thorén heter affärsgymnasiet av en anledning. När man studerar på Thorén så känns det att det man lär sig kommer användas när man väl börjat arbeta istället för onödig information man glömmer bort efter provet. Vi får besök av profiler inom näringslivet och har 11 veckor (!) av praktik vilket gör att man känner sig väl förberedd inför arbets...
Visa hela
Hiba
(5)
Thoren är en väldigt bra skola, med väldigt bra lärare som är engagerade och bryr sig mycket om sina elever för att de ska trivas i skolan och såklart få så bra resultat som möjligt. skolan har mycket bra saker men de bästa sakerna är att eleverna har 11 veckors praktik under alla 3 åren, att de får åka på Business trip och UF, vilket är jättek...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från Thoren Business School Uppsala, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Thoren Business School Uppsala
Utbildningsrecensioner
(4,5)
Baseras på 11 recensioner.