Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Thoren Business School Uppsala

i Uppsala
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Välkommen till Affärsgymnasiet! 

Är du intresserad av företagande? Vill du testa detta på gymnasiet samtidigt som du bygger kunskap och växer som människa? Då är Affärsgymnasiet rätt skola för dig. 

Traditionell kunskap 

Affärsgymnasiet värdesätter och kvalitetssäkrar kunskap – för det är kunskap som lägger grunden för din kompetens och karriär. Skolans mål är att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas och nå din examen med så goda studieresultat som möjligt. 

Verkligt företagande 

Utöver kvalitativ undervisning får du praktiska erfarenheter genom skolans verklighetsnära tillvägagångssätt – exempelvis i form av case, projekt och UF. Du tränas i att arbeta “på riktigt” och lösa verkliga utmaningar, samtidigt som du kan knyta kontakter i näringslivet. 

Global förståelse 

På Affärsgymnasiet löper globala perspektiv som en röd tråd. Skolan har också internationella samarbeten, vilket innebär att du får interagera med elever och aktörer i andra länder. På så sätt lär du dig om andra affärskulturer och hållbarhet ur flera synvinklar: allt från ekonomisk lönsamhet till miljöhänsyn och socialt ansvar.  

Stark skolanda 

Affärsgymnasiet präglas av trivsel, studiero och god gemenskap, vilket gör att du kan må bra och lyckas i skolan. Lärarna ställer höga krav, men finns alltid nära till hands för att hjälpa och stötta dig mot dina mål. Här får du alla förutsättningar att ta dina studier till nästa nivå. 

Padelinriktning

På Affärsgymnasiet i Uppsala kan du mixa dina studier med padel. Här har du möjlighet att träna och tävla i padel under det individuella valet. Det enda du behöver är en lust att lära dig – allt annat har skolan!

Efter studenten 

Efter studenten har du behörighet att studera vidare på högskola eller universitet. Med de färdigheter du fått och kontakter du knutit kan du även börja jobba direkt eller bli egenföretagare. Många elever gör faktiskt om sina UF-företag till riktiga bolag efter studenten. 

Affärsgymnasiet på 10 sekunder: 

  • Jobba med case tillsammans med näringslivet 
  • Driv eget UF-företag 
  • Samarbeta med elever runtom i världen 
  • Ta dina studier till nästa nivå i kunskapsfrämjande lokaler Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Uppsala, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Uppsala

Huvudman

Thorengruppen AB

Fristående gymnasieskola

Läs mer här

32 gymnasieskolor

Program

Högskoleförberedande program
Ekonomiprogrammet Ort Recensioner
Ekonomiprogrammet, Ekonomi Uppsala
5,0 (5)
Ekonomiprogrammet, Juridik Uppsala
3,0 (2)
Samhällsvetenskapsprogrammet
Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap Uppsala
5,0 (3)
Yrkesprogram
Försäljnings- och serviceprogrammet
Försäljnings- och serviceprogrammet Uppsala
5,0 (1)
  • = Riksintag

Gör en intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Uppsala.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till skolan

Thoren Business School Uppsala

Väderkvarnsgatan 12
753 29 Uppsala

Tel: 010-33 10 100

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 16 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Sara
11 maj 2021
Fantastiskt bra skola!

Skolan ligger centralt, nära till allt. Liten skola som gör skolan mer familjär. Lärarna är superbra, dem bryr sig verkligen i det arbete du gör och är väldigt noga med att man ...

Visa hela
5/5
F.d elev
15 apr 2021

Skolan ligger mitt i stan så det är bra om man vill pendla. Alla lärare och elever är jättetrevliga. Skönt med en liten skola.

5/5
Filip
18 mar 2021
Mycket bra skola

Jag läser ekonomiprogrammet och är väldigt nöjd med mitt val, trevlig skola med bra personal och nära kontakt med lärarna och väldigt bra skolmat.

Sponsrad