Elever framför datorer som pluggar

Thoren Business School Umeå söker dig!

Thoren Business School, TBS, är affärsgymnasiet för dig som vill mer, oavsett om du vill starta eget, jobba eller läsa vidare. TBS bryr sig om sina elever och vill göra skillnad. Du blir sedd för din fulla potential oavsett vem du är. Är du en ambitiös och målmedveten elev som strävar efter att bli en av framtidens affärsmän, affärskvinnor och ledare är TBS skolan för dig!

Thoren Business School Umeå är en skola där alla känner alla och lärarna alltid är engagerade. På skolan jobbar du med verkliga case där du samarbetar med riktiga företag och verkliga arbetsuppgifter. TBS Umeå är även unika med att erbjuda Commerce Trainee, en lärlingsutbildning som innebär att du gör halva din skoltid ute på ett företag eller i en butik.

Arbetsplatsförlagt lärande

TBS har samarbeten med hundratals företag i olika branscher. Det innebär att du får göra en del av din utbildning på ett företag i form av arbetsplatsförlagt lärande. De goda relationerna med lokala företag öppnar också upp för arbete med verklighetsbaserade case och projekt. Du kan exempelvis få besöka en marknadsavdelning för att lära dig om sociala medier, eller ta del av bokföringsarbete på en ekonomiavdelning.

Starta eget företag

På alla skolans program finns möjlighet att starta eget företag tillsammans med Ung Företagsamhet. UF är Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Business Trips varje år

Thoren Business School arrangerar varje år så kallade Business Trips för elever. Man har tidigare besökt bland annat USA, Kina, Nepal, Island, England, Italien och Spanien. Resorna ger dig som elev värdefulla erfarenheter och kunskaper med hem i bagaget.

Anpassad lärandemiljö

Alla Thoren Business Schools ligger centralt och med närhet till alla företag de samarbetar med. Lärandet är alltid i fokus och skolans miljöer utformas för att uppmuntra till arbete, diskussion och avkoppling.

Thoren Sports Academy

Thoren Business School Umeå erbjuder en möjlighet för dig om vill kombinera ditt idrottsutövande och samtidigt få en förstklassig gymnasieutbildning. Thoren Sports Academy gör det möjligt för dig att träna på dagtid, åka på tävlingar och få rätt stöd och coachning – allt som behövs för att du ska nå framgång, både i skolan och i din sport.

Unika sportsatsningar

På Thoren Business School Umeå kan du nu också välja:

• Innebandyinriktning – träna tillsammans med Team ThorenGruppen SK och få chansen att åka på tävlingar samt rätt coachning för att kunna nå nästa steg i din innebandykarriär.
  • E-sportsutbildning – där du under det individuella valet spelar Counter Strike tillsammans med en erfaren coach.
  • Ishockeygymnasiet – spela med TEG SK och kombinera gymnasiestudier med elitishockey.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Umeå, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Umeå

Välkommen till Öppet hus på Thoren Business School Umeå!

Vill du se mer av skolan, träffa elever och lärare och få hjälp med att hitta det perfekta programmet för just dig? Varmt välkommen till Öppet hus på Thoren Business School! Vi ser fram mot att träffa dig och visa hur vi kan hjälpa dig att nå framgång.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-11-23    Tid:   11:00 - 13:00
Datum:   2019-12-11    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2020-01-21    Tid:   17:00 - 18:00
Datum:   2020-02-06    Tid:   17:00 - 18:00

Video

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Umeå.

Thoren Business School Umeå

Järnvägsallén 24

affarsgymnasiet.se

Snittbetyg: 4