Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

i Sundbyberg
Få mer information om skolan 👍

Välkommen till Realgymnasiet i Sundbyberg!

Vi erbjuder utbildningar inom Naturbruksprogrammet med inriktningar Djurvård och Hästhållning. Inom dessa kan du fördjupa dig inom Hund, Sällskapsdjur & Djursjukvård, Ridning och Islandshäst!

Börja årskurs två hos oss!

Känner du att du inte hamnat rätt på ditt gymnasium? Igen stress. På Realgymnasiet i Sundbyberg välkomnar vi alla med öppna armar till en miljö där du kan blomstra och uppnå dina fulla potential. Vi förstår vikten av att känna sig bekväm och motiverad för att lyckas i skolan. Därför erbjuder vi en nystart för dig som känner att du behöver det. Med en liten grupp och personlig uppmärksamhet kan du börja om på rätt spår och ta kontroll över din utbildning.

Ta steget mot en spännande framtid redan i augusti och låt oss hjälpa dig på din resa mot framgång! Kontakta vår kommunikatör Madicken idag för att ta reda på mer om våra sista platser till årskurs två på Realgymnasiet i Sundbyberg. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår gemenskap!

3 snabba om Real i Sundbyberg

👨‍🏫 Skickliga lärare - Förstklassig undervisning

👍 Utmärkta partners i branschen

📚 Liten skola - Stora utbildningsmöjligheter

Är du intresserad och vill veta mer om Realgymnasiet Sundbyberg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Realgymnasiet Sundbyberg

Huvudman

Lärande i Sverige

Fristående gymnasieskola

22 gymnasieskolor

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Realgymnasiet Sundbyberg.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Andel lärare med leg. och behörighet 2023/24

Antal elever per lärare 2023/24

Realgymnasiet Sundbyberg 7,9

Antal elever på skolan år 2023/24: cirka 40

Naturbruksprogrammet

Sverige År
Totalt antal studerande cirka 40 2023/24
Genomsnittlig betygspoäng 14,2
Andel behöriga till högskola 43,3
Andel med examen inom 3 år 77,2
Antagningspoäng medel 185,4 2023
Lägsta antagningspoäng 100,0 2023

Hallonbergsplan 5
17452 Sundbyberg

www.realgymnasiet.se

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
Elvira Windh
15 maj 2023

Jättebra skola, kul att man kan kombinera praktiskt och teoretiskt.

Alias
15 maj 2023
Rolig utbildning

Utbildningen är utmanande och rolig. man behöver tänka på ur man ska jobba och tänka på sin ergonomi så man inte skadar sig själv