i Karlstad
Vill du veta mer?

Välkommen till Realgymnasiet i Karlstad!

Hösten 2023 startade Realgymnasiet i Karlstad sin tredje årskurs 1 och våren 2024 kommer deras första 3:a att ta studenten! Det tycker skolan är stort. Realgymnasiet utvecklas hela tiden och eleverna har möjligheten längs vägen att påverka vad och hur skolan ska göra. Framförallt kan vi erbjuda studenterna högskolebehörighet, ett starkt samarbete med branschen och utlands-APL.

Hos Realgymnasiet kan du läsa den grundläggande högskolebehörigheten inom 2500 poäng eller 2800 poäng. Du som elev behöver inte välja extra kurser som ger grundläggande behörighet, men det är möjligt att välja bort grundläggande högskolebehörighet.

Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Visa alla utbildningar på Realgymnasiet Karlstad

Huvudman