Visa gymnasium.se som: Mobil

Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Praktiska gymnasiet Växjö
Programinformation
Ort: Växjö
Utbildningstyp: Bygg- och anläggningsprogrammet

Utbildningsinfo

Är du intresserad av plåtslageri? Är du sugen på att bygga, renovera, hantera stora fordon eller att måla?

Praktiska Gymnasiet i Gävles lärlingsprogram Bygg-och anläggningsprogram är då perfekt för dig. Under programmet får du tillfällen att vara kreativ, praktisk, händig och får kunskaper om allt från planering till genomförande. Dessutom får du kunskaper om säkerhet/miljö på arbetsplatsen samt hur du kontrollera en produkts kvalitet.

Inriktning Måleri

Under din utbildning  kommer du ha möjligheten att träffa både kunder och andra hantverkare inom det här branschen . Därför passar den här inriktningen bra för dig som vill umgås med många olika typer av människor. Du kommer lära dig bland annat de tekniker som krävs för att måla nya och gamla ytor, måla dekorations-mönster, tapetsera och sprutmåla.

Är du intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För att ha gymnasiebehörighet till ett yrkesprogram krävs godkända betyg i svenska eller svenska som andraspråk, engelska och matematik och i minst fem andra ämnen från grundskolan.

Ansökan

Ansök till Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Som boende i samma kommun som Praktiska gymnasiet Växjö söker du till programmet via Antagningskansliet Växjö. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 1222 352 12 VÄXJÖ
Telefon: 0470-41 000
E-post: gymnasieantagningen@vaxjo.se

Gymnasieexamen

Bygg- och anläggningsprogrammet på Praktiska Gymnasiet Växjö är ett yrkesförberedande program som leder till en yrkesexamen. Möjlighet till Högskolebehörighet finns inom ordinarie 2500 poäng.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri så kommer skolan att kontakta dig.

Praktiska gymnasiet Växjö

Praktiska gymnasiet Växjö

Praktiska gymnasiet i Växjö öppnar dörrar

Vill du gå på en liten skola med små klasser och stor gemenskap? Vill du bli lärling och ha hälften av din skoltid som praktik? Vill du ha bra möjlighet till jobb efter skolan? Då är Praktiska gymnasiet i Växjö...


Läs mer om Praktiska gymnasiet Växjö och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Praktiska gymnasiet Växjö

Arabygatan 53
352 46 Växjö

 Visa telefonnummer
praktiska.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri, fyll i följande uppgifter: